Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 9.avgust 2019

Ovan: Dok postoji tračak nade da stara ljubav još nije svoje rekla ne tražite novu vezu. Tek onda će biti problem. Opterećujete se previše zbog posla. Posetite pod hitno zubara.

Bik: Nemojte terati inat sa voljenom osobom jer to sigurno ne može doneti ništa dobro nikom od vas. obratite pažnju na jednog kolegu, mogući problemi. problemi sa kičmom.

Loading...

Blizanci: Na žalost nestašica novca se odražava i na vašu ljubavnu vezu. Pokušajte se izdići iznad toga. Tražite dodatni bilo kakav posao. Muči vas nesanica i ustajete umorni.

Rak: Trenutna situacija u ljubavi je zadovoljavajuća. Naravno, to ne znači je treba zapostaviti. Danas je dobar dan za ulaganje ako imate šta. Prosetljivost na aditive iz hrane.

Lav: Došlo je do nekog prezasićenja u vašoj vezi. Uvek postoji način da se ljubav ponovo osveži. Očekujete pomoć prijatelja. Teško će te se razočarati. Zamarate se pri malom naporu.

Devica: Rešili ste da promenite vaš odnos prema voljenoj osobi. Malo ste zakasnili ali vredi pokušati. Otvaraju vam se vrata u svetu umetnosti. Imunološki sistem vam je jak.

Vaga: Danas možete očekivati probleme u komunikaciji i na ljubavnom planu a takodje i u krugu prijatelja. Posao otaljavate bez emocija. Nešto se sa vašom kosom dešava.

Škorpija: Partnera je uhvatila emotivna kriza i bilo bi dobro da danas nadjete vremena za otvoren razgovor. Nikako da se skoncetrišete na posao. Zdravlje vam je stabilno.

Loading...

Stelac: Danas vas očekuje jako zanimljiv susret sa nepoznatom osobom. Razmenićete mnoge lepe reči. Predstoji vam težak razgovor sa šefom. Predjite na zdraviju hranu.

Jarac: Probudili ste se neraspoloženi bez razloga i to se najviše odražava na vašu uzdrmanu vezu. povukli ste dobar poslovni potez nesvesno. Malo ste prehladjeni.

Vodolija: Za one koji su rodjeni rano ujutru na pomolu je nova ljubav i susret na vrlo neobičnom mestu. Posao vam danas ne ide. Doživeće te kritike. Alergijska reakcija.

Ribe: Niste očekivali tako žestoku reakciju partnera na jednu vašu ne promišljenu rečenicu. Vratite dugove dok još možete. Nešto sa vašim organizmom nije u redu.

Sponzorisano: