Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 8.septembar 2019

Ovan: Partner će vas iznenaditi malim poklonom. Potrudite se da radite što bolje i manje se bavite drugima. Maksimalno pazite u saobraćaju. Zdravlje dobro.

Bik: Počnite malo više da izlazite kako bi upoznali nekog, pošto ste usamljeni več duže vreme. Ako niste zaposleni očekujte neke nove ponude. Zdravlje stabilno.

Loading...

Blizanci: Partner želi da više vremena provodite zajedno.Uskladite poslovne i privatne obaveze kako bi imali više vremena. Moguć kraći put. Osetljivi su vam sinusi.

Rak: Sada vam je u vezi mnogo bolje,jer ste neke stvari razjasnili. Budite obazrivi jer su vam se nagomilali dugovi. Opet vas muče kilogrami.

Lav: Nemojte prebacivati partneru za svaku sitnicu jer će te ga tako udaljiti od sebe.Morate biti u toku svih promena koje prate vaš posao. Zdravlje dobro.

Devica: Jedna osoba sa kojom ste skoro upoznali želi da bude sa vama. Nemojte da vas na poslu pokoleba mala kritika. Mogući izdaci. Zdravlje promenjivo.

Vaga: Došlo je do krize u vezi zbog neke treće osobe. Pazite sa kim poslovno krećete da saradjujete. Počnite malo da štedite. Zdravlje dobro.

Škorpija: Partner je opterećen poslom i problemima, pa imajte malo više pažnje i razumevanja. Vaši poslovni ciljevi sada nisu realni, sačekajte bolje vreme. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Muči vas nepotrebna ljubomora. Ako imate sumnje razgovarajte otvoreno sa partnerom o tome. Pomoć kolega vam puno znači na poslu. Osetljivo vam je grlo.

Jarac: Kada ima ljubavi svi problemi su manje bitni. Partner vam ugadja u svemu i to vam prija. Iscrpljuju vas brojne poslovne obaveze koje imate. Više spavajte.

Vodolija: Vaša veza je sve bolja vraća vam se optimizam. Opustite se i počnite da uživate. Bićete zadovoljni zbog poslovnog uspeha. Zdravlje dobro.

Ribe: Uživajte u izlasku sa partnerom i prijateljima.Moguć kraći put. Dobićete pohvale na poslu za svoj rad. Finasijska situacija je malo bolja. Više se krećite.

Sponzorisano: