Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 8.oktobar 2019

Ovan: Zakasnili ste sa odlukom koja je bila bitna partneru. Naravno, sve se može ispraviti. Još jedna vaša poslovna pobeda. Na iskrajku ste snage. Neophodan predah.

Bik: Ljubavna veza vam je na stabilnim nogama. Ne tražite ono što je nemoguće. Čeka vas jedno prijatno iznenedjenje na poslu. Prvi znaci reumatskih tegoba.

Loading...

Blizanci: Neki novi ljubavni apetiti vam rastu. Da niste malo nerealni, mogli bi da se kajete. Posao odradjujete rutinski. To ima i svojih mana . Nezalečena prehlada.

Rak: Niste se dovoljno raspitali o osobi sa kojom ste stupili u vezu. Pamet u glavu. Razmišljate o dizanju novog kredita. Nije vam neophodan. Zdravlje varira.

Lav: Pogrešno poslata poruka vam može stvoriti velike ljubavne probleme. Na poslu vas očekuje žešća rasprava. Niste baš uvek u pravu. Jedan zub zahteva hitnu intervenciju.

Devica: Propustili ste priliku da partneru u pravom trenutku pokažete koliko vam je stalo do njega. Analizirate previše nebitne stvari. Alergija vas dalje muči. Kućna prašina.

Vaga: Nekoliko oštrih reči ne znači kraj. Posle ovoga strast će još više buknuti. Rasejani ste i zaboravljate bitne stvari. Šef vas još toleriše. Obratite pažnj na bolove u donjem delu trbuha.

Škorpija: Ne očekujte previše od osobe koju ste upoznali preko društvenih mreža. Sve je to relativno. Posao vam ide od ruke. Postoji mogućnost sportske povrede.

Loading...

Strelac: Ljubavni jadi danas dostižu vrhunac. Možda bi trebalo odlučnije krenuti u novi dan. Neočekivni poziv za sudku raspravu će vas uznemiriti. Depresija uzima naha.

Jarac: Vama ovih dana baš cvetaju ruže u ljubavi iako je jesen. Samo da potraje tako. Odbili ste da se uključite u političke vode i sad vas to košta. Glavobolja .

Vodolija: Nekoliko dana čekate priliku da partneru saspete sve u lice. Nemoj srećo, nemoj danas, razdvojte bitne stvari od hobija. Teška su vremena. Lakša upala grla.

Ribe: Ne prestajete da se kajete zbog jedne suvišne izgovorene rečenice. Vreme će učiniti svoje. Oslonite se na članove porodice. Prekontrolišite za svaki slučaj urin na vreme.

Sponzorisano: