Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 8.novembar 2019

Ovan: Očekuje vas romantičan dan sa partnerom u izlasku. Moguć kraći put. Na poslu nikako da prihvatite nova pravila koja su uvedena. Počnite da štedite. Zdravlje dobro.

Bik: Ako niste u vezi moguće da vam se desi nova ljubav. Jedan poziv će vas obradovati. Napokon su neke stvari na poslu krenule u vašu korist. Izbegavajte alkohol.

Loading...

Blizanci: Partner vas sve više privlači i uživate u zajedničkim trenucima. Imate pomoć i podršku od kolega na poslu i to vam dosta znači. Osetljiv vam je stomak pa promenite način ishrane.

Rak: Menjate partnere jer stalno nalazite neke mane a morate shvatiti da nema idealno. Izbegavajte ozbiljne poslovne razgovore jer ste nervozni i napeti . Prolazna glavobolja.

Lav: U ljubavi je kod vas stabilno i dobro se slažete sa partnerom. Ne upuštajte se u rizične poslove. Moguć kraći poslovni put. Opao vam je imunitet povedite računa o zdravlju.

Devica: Pored sadašnjeg partnera vam je sve bolje ,opustite se i uživajte u lepim trenucima. Nemate volju za rado zbog male zarade. Mogući izdatak. Zdravlje dobro.

Vaga: Potrudite se da promenite neke stvari koje vam prave probleme u vezi i biće bolje. Na poslu je sve kako treba ne treba da brinete. Novčani dobitak. Problem sa grlom.

Škorpija: Zbog ljubavi pazite da ne zapostavite stare prijatelje. Mala svadja sa jednim članom porodice će vam pokvariti dan .Dolazite na posao na vreme da vas ne opominju. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Dobićete lepe vesti u vezi osobe koja vam se svidja. Izlazati češće sa prijateljima prijaće vam. Naporno ste radili pa bi trebalo malo da se odmorite. Više spavajte.

Jarac: Muči vas nepotrebno ljubomora ,partner vam je veran. Ako imate sumnje razgovarajte otvoreno o tome. Na poslu ne učestvujte u negativnim pričama Zdravlje dobro.

Vodolija: Odlično se slažete sa partnerom i potrudite se da tako bude i dalje. Imate dosta prepreka na novom poslu ali će te sve lepo završiti u vašu korist. Bavite se sportom.

Ribe: Ako ste u vezi nemojte sedeti na dve stolice, odlučite šta hoćete. Bićete puni energije sve poslove će te lako završavati. Moguć mali dobitak. Problem sa sinusima.

Sponzorisano: