Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 8.jun 2020

Ovan: Niste baš oduševljeni novonastalom situacijom u vašoj vezi. Vreme ludila prolazi vreme ljubavi tek dolazi. Teško vam pada ovaj radni dan. Nekako ste slomljeni i depresivni.

Bik: Naoružajte se tolerancijom jer partner nije ispunio obećanje. Ipak zbog toga ne treba praviti dramu. Otvaraju se novi vidici u vašem poslu. Nasanica vas iscrpljuje. preduzmite nešto.

Loading...

Blizanci: Ljubavni život će vam danas biti jako skroman. Izgleda da ste iscrpili svu energiju. Planirano sastavljanje praznika je propalo. Izbegavajte alkohol i vožnju.

Rak: Kako bi bilo lepo da se sve može vratiti unazad. Možda ovu grešku ne biste napravili. Izucite pouke. Posao će vam ići od ruke. Prekontrolišite trigliceride obavezno.

Lav: Očekujete od ovog dana mnogo jer vam dolazi osoba od koje vam zavisi sutrašnji dan. Spremite se za razočarenje. Kolege su nešto ljute na vas. Zdravlje vam je dobro.

Devica: Vaša pesnička duša danas će zasijati punim sjajem. Partner neće baš sa oduševljenjem to prihvatiti. Napregnite malo moždane vijuge. Reumatske tegobe.

Vaga: Pretpostavljali ste da će jednom do ovoga doći kasnije ili pre. Ipak niste ovu ljubavnu aferu dočekali spremni. Šef nema baš dobro mišljenje o vama. Glavobolja.

Škorpija: Neke stvari se u životu dešavaju samo jednom.Vaše veza ne može biti repriza prethodne. Razmišljate o otkazu. Radite bez plate. Ne uzimajte antibiotike za sitnicu.

Loading...

Strelac: Kako sada stvari stoje ovo bi trebao da bude dan iznenadjenja za vas. Jedna osoba stiže nenajavljeno. Niste skoncentrisani na posao. Problemi sa dijarejom.

Jarac: Lepo je imati vas za partnera kad ste raspoloženi. Danas izgleda niste u formi. Mnogo nagomilanih obaveza se obrušava na vas. Nešto sa očima nije u redu.

Vodolija: Napravili ste bez razloga situaciju u kojoj patite i vi vaš partner. To se može rešiti jednim malim izvinjenjem. Navalite na posao ima ga mnogo. Tegobe sa varenjem.

Ribe: Jedan karakterističan dan za vaš senzibilitet. Napravićete doru situaciju u bezveznom danu. zaboravili ste na ratu iz banke. Dobro raspoložnje leči sve.

Sponzorisano: