Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 8.februar 2020

Ovan: Ako niste zaljubljeni bićete uskoro. Za one koji su u vezi učvstiće svoj odnos sa partnerom. U poslu imate hrabrosti za velike promene samo napred uspećete vašom upornošću. Obratite pažnju, počeli ste da nabacujete kilažu.

Bik: Nova veza vas je preporodila i posle dužeg vremena ste zadovoljni i srećni. Raspoloženi ste za rad. Sa kolegama imate dobru saradnju. Moguća prehlada.

Loading...

Blizanci: Morate razgovarati sa partnerom o važnim stvarima. Počeli ste da sumnjate u partnerovu iskrenost. Oni koji čekaju dugo posao dobiće jednu poslovnu ponudu. Moguće kraće putovanje. Više se krećite.

Rak: Sa partnerom vam je svakim danom sve bolje. Ko nije u vezi moguć susret sa osobom koja će vas pozvati da izadjete. Na novom radnom mestu ne očekujte veliku zaradu. Prolazni problem sa grlom.

Lav: Počnite da više posvećujete pažnju voljenoj osobu. Provodite više vremena zajedno. Što se posla tiče očekuje vas puno sastanaka, moguć odlazak na put. Vozite pažljivo.

Devica: Nemate razloga da sumnjate u sreću u ljubavi jer je sve svakim dano sve bolje. Zračite zadovoljstvom i sigurnošću. Medjuljudski odnosi na poslu su sve gori morate uzeti stvar u svoje ruke. Moguća glavobolja.

Vaga: Došlo je do zahladjenja u vašim odnosima sa partnerom ali ne vašom krivicom. Drugi primećuju vašu nervozu koja se ispoljavai na poslu. Morate biti skoncentrisani i pažljivi ako budete potpisivali neke važne papire. Zdravlje stabilno.

Škorpija: Nakon dužeg perioda usamljenosti upoznaćete osobu koja će vam ulepšati život. Porodica vas ponekad ne razume i ne podržava vaše odluke.P onekad ste u poslu nesigurni u sebe. Malo više odmarajte.

Loading...

Strelac: Odnosi sa partnerom su uglavnom napeti. Ko ima vezu van braka postaće nestabilna i doći će do zahladjenja. Moguća promena vezana za stan. Pazite na ishranu i čuvajte se povreda.

Jarac: Moguće su nove ljubavi, potpuna promena u odnosima u predstojećoj vezi bilo na bolje ili na gore. Promenjivog ste raspoloženja i dosta ste ćutljivi zbog nezadovoljstva trenutnim stanjem u odnosima sa kolegama. Zdravlje nestabilno.

Vodolija: Imaćete malu svadju sa partnerom, ali će te to brzo izgladiti. Prijatelji će vas pozvati da se vidite. Posvetite malo više vremena porodici. Nemate mnogo strpljenja sa ljudima koji vas okružuju. Moguća prehlada.

Ribe: Miran dan u društvu voljene osobe,opustite se i uživajte. Porodica vas neće podržati u ideji o promeni posla. Poslušajte nekad i savete drugih. Vodite računa u saobraćaju. Zdravlje je dobro.

Sponzorisano: