Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 8.decembar 2019

Ovan: Ako ste u vezi ne gledajte na sve strane jer će partner početi da vam zamera. Došlo je do nekih promena na poslu ali će vama vremenom biti bolje. Zdravlje dobro.

Bik: Mala svadja sa partnerom ali će te sve brzo razrešiti i biće sve u redu. Uložite više truda da završite započete poslove na vreme. Smanjite trošenje. Zdravlje stabilno.

Loading...

Blizanci: Spremite se za zabavu sa partnerom i u većem društvu. Nedostaje vam strpljenje i privatno i poslovno. Nije povoljan dan za potpisivanje važnih papira. Zdravlje dobro.

Rak: Došlo je do prvih problema u vašoj vezi. Razmislite o svemu i razgovarajte otvoreno o svemu. Kolege vam puno pomažu na poslu. Moguć povišen pritisak.

Lav: Upoznaće te divnu osobu na poslovnom putu koja će vam se svideti. Porodica vas podržava u vašem novom poslu. Moguć manji dobitak .Pazite na ishranu počeli ste da se gojite.

Devica: Lep dan će te provesti sa partnerom. Iznenadite partnera malim poklonom. Dobićete pohvale na poslu za svoj rad od nadredjenih. Počnite da se bavite sportom.

Vaga: Probajte da osvežite monotoniju u vašoj vezi kraćim putovanjem sa partnerom. Brinete bez razloga zbog posla za sada je sve u redu pa se opustite. Zdravlje dobro.

Škorpija: Dopada vam se neko sa kim radite. Ostvarićete ono što želite budite strpljivi. Uspešan poslovni dan pogotovo na finasijskom planu. Pazite na kilograme.

Loading...

Strelac: Ako niste zaljubljeni bićete uskoro. Započeće te novu vezu. Na novom radnom mestu nećete imati baš neku zaradu. Očekuje vas puno sastanaka. Zdravlje dobro.

Jarac: Počelo je da raste nepoverenje u vašoj vezi za koje ste malo i vi krivi. Prihvatite savet od saradnika dobronamerni su. Novčani dobitak. Opao vam je imunitet više se odmarajte.

Vodolija: Pokušajte da promenite ono što je do vas u vašoj vezi i biće vam bolje. Sve se može savladati i naučiti ako ste uporni. Mogući izdaci. Obazrivo u saobraćaju.

Ribe: Pazite da zbog ljubavi ne pokvarite odnose sa jednim prijateljem. Partner vam ugadja u svemu. Povoljan dan za učenje ili odlazak na put. Zdravlje stabilno.

Sponzorisano: