Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 8.avgust 2019

Ovan: Niste dobro procenili partnera i zato vas njegova burna reakcija sada čudi. Natovarili ste sebi brdo nekakvih nepotrebnih obaveza. Zdravlje ulazi u nestabilnu fazu.

Bik: Oni koji su rodejni krajem meseca imaće danas dosta uspeha kod osoba koje prvi put sreću. Dobra organizacija je kažu pola posla. Bol koji asocira na slepo crevo. Oprez.

Loading...

Blizanci: Izmadju dve loše mogućnosti izabrali ste onu bolju ali vam se čina da ste pogrešili. Niste. Zbog loših odnosa medju kolagama ste nervozni. Povišen krvni pritisak.

Rak: Svaka reč koju izgovori partner danas će vam izgledati puna mudrosti i uživaćete u njima. Bilo bi dobro da ozbiljno shvatite svoju poziciju u firmi. Problemi sa arterijama.

Lav: Jedna osoba koju niste dugo videli pojaviće se u vašem životu danas i nateraće vas da razišljate o neobičnimstvarima. Zanimljiva poslovna ponuda. Zdravlje je u redu.

Devica: Jedna poruka koja je otišla na pogrešnu adresu predstavlja će veliki problem. Bivši kolega se baš vas setio kad je u nevolji. Pomozite mu. Bolovi u grlu.

Vaga: Karakteristična situacija u ljubavi za vas. Neodlučni ste i ne znate šta želite od ove veze. Imaće te ponudu za politički angažman. Dobro razmislite. Blaga virusna infekcija.

Škorpija: Propustili ste sjajnu priliku da odnos sa voljenom osobom značajno popravite i sada ste nervozni. Ne ulazite u rizične poslove koji nisu legalni. Problemi sa varenjem.

Loading...

Strelac: Osećate da nešto u vašoj vezi ne funkcioniše kao pre. Hteli bi ste to popraviti ali ne znate kako. Iskrenost je jedini lek. Ništa bitno na poslovnom polju. Nešto ste umorni.

Jarac: U monotonoj ste ljubavnoj fazi. Preduzmite korake da se to popravi. Vaš predpostavljeni neće ispuniti ono što je obećao tako da će te se osećati izigrano. Zdravlje dobro.

Vodolija: Mnogo puta do sada ste napravili sličnu grešku. Ne pričajte o intimnim stvarima po kafićima. Preduzmite ozbiljne korake u traženju posla. Upala sinusa.

Ribe: Dan kakav vi volite, opuštena atmosfera, nova poznanastva i vrelo ljubavno veče. Posao obavljate bez potrebnog žara. Trebalo bi da posetite lekara za urinarne infekcije.

Sponzorisano: