Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 8.april 2015

Ovan. Želeli bi ste pravu ljubav ali ništa ne preduzimate po tom pitanju. Više izlazite kako bi ste nekog novog upoznali. Posao je za sada dobro ne brinite bez razloga. Zdravlje dobro.

Bik: Ne ponavljajte greške koje ste pravili u prošloj vezi. Imaćete poziv od prijatelja za izlazak. Pazite šta pred kim pričate na poslu. Moguć dobitak. Zdravlje stabilno.

Loading...

Blizanci: Provodite više vremena sa partnerom ali i sa porodicom. Proširite svoje poslovne aktivnosti i pokušajte da povećate zaradu. Moguć problem sa grlom.

Rak: Nemojte biti previše popustljivi u vezi. Danas mnogo toga će zavisiti od vašeg raspoloženja. Nemate priliku da radite ono što vam najviše odgovara. Zdravlje dobro.

Lav: Ako ste usamljeni moguće da će te sresti nekog ko će vam se odmah svideti. Malo se bolje organizujte kada imate puno obaveza. Promenite način ishrane pa će vam biti bolje.

Devica: Muči vas bespotrebna ljubomora. Razgovarajte sa partnerom otvoreno ako vas nešto muči. Nemate volju da radite zbog male zarade.Malo vam je slabiji imunitet.

Drugih 6 horoskopskih znakova pogledajte na stranici broj 2

Sponzorisano: