Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 7.septembar 2019

Ovan: Iznenadite partnera malim poklonom. Vaš optimizam puno pomaže partneru. Povoljan dan za učenje ili polazak na put. Zdravlje dobro.

Bik: Ne dozvolite da se zbog obaveza udaljavate od partnera. Izvućićete se iz neprijatne situacije na poslu. Plaćajte račune na vreme. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Sada se sa partnerom mnogo bolje slažete, jer ste shvatili da ne može sve biti idealno. Ako ste uporni sve se može savladati i naučiti. Kolege će vam dosta pomagati. Zdravlje dobro.

Rak: Još niste spremni za ozbiljnu vezu. Povremeno niste sigurni u svoje odluke. Posao je za sada dobro. Manji novčani dobitak. Moguć problem sa grlom.

Lav: Lepo veče uživajte i ne opterećujte se nekim sitnicama. Javiće vam se prijatelj koga niste dugo videli. Prionite na posao malo ste se ulenjili u poslednje vreme. Zdravlje dobro.

Devica: Svidjate se osobi iz vašeg okruženja, ali vi kao da to ne primećujete. Kolege su ljubomorne na vaš rad. Smanjite trošenje na nepotrebne stvari .Prolazna glavobolja.

Vaga: Partner primećuje kad niste raspoloženi pa vam ugadja u svemu. Nagomilali su vam se poslovi, završavajte ih što pre. Više se krećite,previše sedite.

Škorpija: Prihvatite poziv za izlazak od osobe koju ste skoro upoznali. Prija vam da ste u cenru pažnje. Povoljne vesti u vezi poslovnog puta. Promenite način ishrane.

Loading...

Strelac: Probirljivi ste što se tiče partnera jer još uvek niste prestali da mislite na osobu iz prošlosti. Donećete važne odluke što se tiče posla. Zdravlje dobro.

Jarac: Varljiva i promenjiva situacija na polju emocija, pa se osećate zbunjeno i nesigurno. Muči vas besparica i imate utisak da poslovi ne idu baš najbolje. Zdravlje dobro.

Vodolija: Sreli ste osobu koja je slična vama i slažete se u svemu. Moguće unapredjenje na poslu. Moguć mali novčani dobitak. Rešite se štetnih navika.

Ribe: Češće iznenadite partnera malom pažnjom. Sve se bolje slažete sa partnerom. Pazite da ne uletite u poslove od kojih nećete imati zaradu. Moguć bol u nogama.

Sponzorisano: