Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 7.jun 2020

Ovan: Nekoliko puta ste se opekli zbog vaše zelje za hvalisanjem. Oslobodite se te ružne navike. Jedva čekate malu pauzu na poslu. Imunitet se popravlja i je jako bitno.

Bik: Zaboravili ste da podsetite partrnera na obećanje koje vam je svojevremeno dao. Uradite to danas. Pristupite poslu malo energičnije. Bolovi u zglobovima.

Loading...

Blizanci: Danas je vrlo bitan dan u vašoj ljubavnoj vezi. Zato pamet u glavu a srce na dlan. Pružiće vam se šansa za dodatnom zaradom. Sa sluhom nešto nije u redu.

Rak: Previše ste osetljivi na neodmerene reči komšiluka. Možda bi bilo bolje da slušate svoje srce. Biće vam potrebna velika energija za odaveze koje slede. Zdravlje je dobro.

Lav: Vi ste osoba koja u nekim situacijama nezna šta želi u ljubavi. Onda su vam drugi krivi. Naseli ste na provokaciju i sad se čupate. Sinusi su vam jako zapušeni.

Devica: Za vas je ljubav poezija ali nazalost ljubav je po nekad i bespotrebna drama za koji ste vi odgovorni. Staloženo obavljate posao. Mala prehlada će brzo proći.

Vaga: Poljubac jedne osobe koju ste nedavno sreli vas je izbacio iz ravnoteže. Uživajte u slatkim snovima. Previše analizirate a malo radite. Smanjite konzumiranje alkohola.

Škorpija: Teško je sa nekim ostati prijatelj posle ljubavne veze. Obično se završi razočarenjem. Posao vam se smučio i tražite novi. Neredovno se hranite.

Loading...

Strelac: Bolje bi vam bilo dasa partnerom podelite sve slobodne trenutke nego što trošite energiju na gluposti. Šef nije baš oduševljen vašim rečnikom. Probavne smetnje.

Jarac: Osoba iz komšiluka vam je spremila jedno prijatno iznenadjenje. Pričuvajte se takvih situacija. Razmislite o privatnom poslu na vrema. Dobro vam je zdravlje.

Vodolija: Koliko vremena ste utrošili na sumnjive razgovore vaše voljene osobe. Danas će te shvatiti o čemu se radi. Bolje se organizujte za posao. Migrena je jako dosadna.

Ribe: Danas vam nedostaje pozitivne energije što nije svojstveno za vas. Partner će to promeniti. Čuvajte se saobraćaja. Totalno ste danas rasejani. Oprez.

Sponzorisano: