Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 7.februar 2020

Ovan: Danas će te biti prilično napeti i ljubomorni. Opustite se i razgovarajte sa partnerom. Na poslu moguć problem sa kolegama. Imate sve više posla a sve manje vremena. Zdravlje promenjivo.

Bik: Trenutno niste za ozbiljnu vezu ali postoji mogućnost da se predomislite. Partner se maksimalno trudi oko vas. Zbog loše poslovne procene iz dana u dan ulazite u finasijsku krizu. Posvetite više pažnje svom zdravlju.

Loading...

Blizanci: Kod vas je što se ljubavi tiče sve burno i neizvesno. Mnogo puta ni sami neznate šta hoćete u vezi. Na poslovnom planu situacija se menja na bolje. Moguća svadja sa jednim članom porodice. Više se odmarajte.

Rak: Želite da privučete nečiju pažnju na sve načine da ste počeli u tome da preterujete. Na poslu ste odsutni, pokažite malo više interesovanja za posao da ne bi imali zbog toga problema. Zdravlje dobro.

Lav: Imate krizu u vezi preduzmite nešto da se to promeni. Oni koji nisu u vezi upoznaće veoma zanimljivu osobu. Ako krećete na put i vozite budite pažljivi. Malo vam je raspoloženje i energija opala, radite na tome da se popravi.

Devica: Morate promeniti vaše ponašanje prema partneru ako mislite da vam veza opstane. Burno reagujete na neke sitnice. Vreme je da rešite nesporazume sa jednim kolegom. Posvetite više vremena šetnji.

Vaga: Sa voljenom osobom vam je iz dana u dan sve lepše. Malo ste zapostavili prijatelje koji će vam skrenuti pažnju na to. Moguća ponuda za posao. Finasijska situacija kreće na bolje. Moguća prehlada.

Škorpija: Prolazni problemi neće bitno uticati na vezu,sve se može rešiti otvorenim razgovorom. Moguć kraći put vezan za posao. Potrudite se da dodjete do pravih ljudi i informacija. Zdravlje stabilno.

Loading...

Strelac: Ako niste u vezi moguć poziv za izlazak od osobe koja vam duže vreme skreće pažnjiu. Prevište ste bili usamljeni vreme je da se to promeni. Imate podršku porodice u poslovnim planovima. Dobro zdravlje.

Jarac: Može vam se desiti da iz neobične situacije može se roditi ljubav. Nemojte se previše nervirati oko posla samo polako. Previše emotivno reagujete, raspoloženje vam se menja često. Izlazite više sa prija teljima i družite se.

Vodolija: Morate u vezi uskladiti medjusobne želje i očekivanja da bi vam bilo lepše. Pokažite partneru da vam je stalo do vaše veze. Izbegavajte konflikte sa kolegama. Moguć novčani dobitak.

Ribe: Morate rasčistiti staru vezu pre nego započnete novu. Osoba do koje vam je stalo zaslužuje više. Poslovne obaveze neodlažite završavajte na vreme. Moguć iznenadni kraći put. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: