Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 7.decembar 2019

Ovan: Osoba sa kojom želite vezu čeka da vi učinite prvi korak. Zapostavili ste prijatelje u poslednje vreme. Na poslu niste skoncentrisani, prilično ste rasejani i zaboravni. Zdravlje dobro.

Bik: Moguće da se zaljubite na prvi pogled. Malo više izlazite nemojte samo raditi i misliti na posao. Nadjite više vremena za sebe. Bliže se lepe promene. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Pokažite malo više emocija prema partneru. Uživaćete u romantičnoj večeri. Počnite poslove koje ste odlagali i odbijali da radite,ali pazite gde ulažete novac. Zdravlje promenjivo.

Rak: Partner će vas pozvati da izadjete sa prijateljima. Imate podršku porodice u novom poslovnom poduhvatu. Proširite svoje poslovne aktivnosti i povećajte zaradu. Moguć problem sa sinusima.

Lav: Ako ste sami moguća nova ljubav. Što su vam očekivanja manja to bolje i dosta toga zavisi od vašeg raspoloženja. Biće prilike da zaradite više nego što očekujete. Zdravle stabilno.

Devica: Nemojte previše analizirati svaki partnerov postupak jer će te ga tako udaljiti od sebe. Nemate priliku da radite ono što vam najviše odgovara. Više spavajte,stigao vas je umor.

Vaga: Kod vas je u ljubavi mirno i stabilno.Prija vam partnerova pažnja. Dobro je što ste na poslu ambiciozni i uporni. Popravlja vam se malo finasijska situacija. Zdravlje dobro.

Škorpija: Napokon ste shvatili da ne može sve da bude idealno. Morate što se tiče posla imati više strpljenja. Smanjite trošenje na nepotrebne stvari. Prolazna glavobolja.

Loading...

Strelac: Javiće vam se osoba koja vam se svidjala u prošlosti. Nemojte rizikovati u ljubavi. Morate verovati u ono što radite da bi i drugi verovali u vas. Više se krećite.

Jarac: Prevazišli ste neke male probleme sa početka veze tako da vam je sad sve bolje. Neke male promene na poslu će se vremenom pokazati kao dobre za vas. Pazite u saobraćaju.

Vodolija: Lepo veče će te provesti sa partnerom i prijateljima u izlasku. Iznenadite partnera malim poklonom. Dobro obavljate posao ali se sa kolegama ne slažete baš najbolje. Zdravlje dobro.

Ribe: Posvetite više vremena partneru i trudite se da dodje do poboljšanja u vezi. Malo se bolje organizujte na poslu kako bi imali više vremena. Moguća prehlada.

Sponzorisano: