Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 7.avgust 2019

Ovan: Trebalo bi malo više vremena da provodite sa partnerom. Moguć kraći put. Posao vam ide dobro i sv eje unosniji pa možete da se opustite. Izbegavajte alkohol.

Bik: Ako ste slobodni očekuje vas zanimljivo poznastvo. Pozvaće vas prijatelj koga niste dugo videli. Lakše dolazite do novca ali morate smanjiti trošenje. Moguća alergija.

Loading...

Blizanci: Morate se već jednom odlučiti ili zajednički život ili prekid veze. Imate puno posla pa ste malo iscrpljeni. Na polju karijere je stabilno. Oprezno u saobraćaju.

Rak: Najviše se nervirate zbog emotivnog života jer je promenjiva situacija. Nećete baš dobro proceniti neke poslove, pa su mogući manji problemi. Zdravlje dobro.

Lav: Imate dovoljno razloga za zadovoljstvo jer vam je u ljubavi veoma lepo. Prihvatite dobronamerne kritike od starijeg kolege ne doživljvajte kao napad. Zdravlje dobro.

Devica: U vezi je stabilnije kriza je prošla pa se opustite i uživajte sa partnerom. Morate odložiti neke poslovne planove za kasnije i sačekajte bolju priliku. Zdravlje dobro.

Vaga: Zajedničko putovanje bi bilo prava prilika da se više zbližite sa partnerom. Na poslu napredujete iz dana u dan i imate dobre kolege. Osetljiv vam je stomak.

Škorpija: Polako se zaljubljujete u osobu koju ste skoro upoznali preko prijatelja. Oćekuje vas finasijsko napredovanje ali i ulaganja. Više se krećite previše sedite.

Loading...

Strelac: Kad se najmanje budete nadali pojaviće se osoba koja će vas veoma zainteresovati. Čim ste bolje raspoloženi i posao bolje obavljate i sve ide kako treba. Zdravlje dobro.

Jarac: Ponekad je bolje da nešto prećutite i da ne izazivate svadju sa partnerom. Što se tiče posla morate imati jasan cilj i raditi na tome. Umorni ste i malaksali malo usporite.

Jarac: Puno očekujete a malo dajete. Posvetite više vremena partneru i uživajte u zajedničkim trenucima. Imaćete neke nove poslovne ponude. Promenite štetne nevike.

Vodolija: U vašoj vezi je sve dobro ali pomalo monotono. Unesite neke novine da osvežite vezu. Imate sv eviše poslovnih obaveza pa se malo bolje organizujte. Zdravlje dobro.

Ribe: Na momente želite da prekinete vezu jer partner jedno govori a drugo radi. Potrošićete više novca nego št ste planirali. Počnite da štedite. Psihički ste preosetljivi.

Sponzorisano: