Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 7.april 2015

Vaga: Bilo bi dobro da što pre završite potrbnu prekvalifikaciju jer ovako vaša karijera neće ići uzlaznom linijom. Jedne zelene oči motre na vas. Izbacite alkohol.

Škorpija: Pravi dan za otvoren razgovor sa partnerom o budućnosti. Dolazi vreme kad vaša veza mora neku krenuti. Dobri poslovni potezi. Reumatske tegobe.

Loading...

Strelac: Nije vreme za ulazak u privatni posao. Pogotovu u oblasti u kojoj je teško postići uspeh. Osoba iz škole se vratila u vaše okruženje. Oprez u emocijama. Razdražljivost.

Jarac: Za rodjene u jutarnjim satima stvara se ozbiljna mogućnost povredjivanja na radnom mestu. Ne rizikujte danas ništa. Podrška partnera je vidljiva. Oprezno.

Vodolija: Izjave pune lepih osećanja stižu od partnera. to će vam dati snage da pregurate jedan jako naporan i stresan dan. Skupite svu energiju i napred. Nesanica vas uništava.

Ribe: Imaćete jednu jako zanimljivu poslovnu ponudu ali bi bilo bolje da je ne prihvatite jer krije jednu opasnu zamku. Posavetujte se sa partnerom. Nedostatak entuzijazma.

Sponzorisano: