Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 6.jun 2020

Ovan: Nemojte započinjati novu vezu dok sve ne rasčistite sa starom. Sada je situacija na poslu mnogo bolja ali ste i dalje napeti.Vodite računa šta potpisujete. Zdravlje dobro.

Bik: Došlo je do nestabilnosti u vašoj vezi. Ne uzimajte sve ozbiljno što partner kaže ,sačekajte da ga prodje nervoza. Rasejanisti ste i to vam otežava na poslu. Prolazna glavobolja.

Loading...

Blizanci: Neko će vas iznenaditi i obradovati malim poklonom. Imaćete zabavu sa društvom. Na poslu je sada malo bolje pa se možete opustiti. Osetljiv vam je urinarni trakt.

Rak: Upoznaćete osobu koja će vam se odmah svideti. Nemojte samo juriti za zaradom pa zapostavljati porodicu zbog toga. Smanjite trošenje. Zdravlje dobro.

Lav: Morate naći malo više vremena za ljubav. Uskladite bolje poslovne i privatne obaveze kako bi imali više vremena. Vrlo ste uspešni na poslu. Zdravlje stabilno.

Devica: Sve se bolje slažete sa partnerom, dopunjujete se i razumete. Veoma ste ambiciozni i karijera vam lepo napreduje. Trošićete više nego što imate. Potreban vam je odmor.

Vaga: U ljubavi zavaravate sami sebe. Veza o kojoj sanjate nije realna. Bićete uznemireni zbog posla ali i privatnih problema. Izgladite nesporazume sa kolegama na poslu. Zdravlje dobro.

Škorpija: Dobićete lepe vesti u vezi nekog ko vam se svidja. Veoma ste vredni i završavate sve poslove na vreme. Dobićete pohvale od strane nadredjenih. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Ne ponavljajte greške koje ste pravili u prošloj vezi. Lepo vam je sa novim partnerom,opustite se i uživajte. Na poslu se trudite da ne učestvujete u negativnim pričama. Zdravlje dobro.

Jarac: Provodite više vremena sa partnerom,jer ste zbog poslovnih obaveza počeli da se udaljujete. Postupate odgovorno na poslu ali nemate strpljenja. Moguća prehlada.

Vodolija: Nemojte se vezivati za zauzete partnere,bolje biti sam dok se ne pojavi prava osoba. Trudite se da na posao dolazite na vreme. Osetljiv vam je stomak,pazite na ishranu.

Ribe: Lepo se slažete sa partnerom i bolja komunikacija je donela stabilnost vašoj vezi. Na poslu je sada bolje i finasijska situacija vam se popravlja. Zdravlje je pod kontrolom.

Sponzorisano: