Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 6.februar 2020

Ovan: Počnite malo više da izlazite kako bi ste pre nekog upoznali. Moguć kraći put. Ne pričajte o svojim planovima pred kolegama. Osetljiv vam je urinarni trakt.

Bik: Svidjate se osobi iz vašeg okruženja pa ako ste usamljeni prihvatite poziv za izlazak. Finasijska situacija je sada malo bolja pa možete odahnete. Povedite malo računa o ishrani.

Loading...

Blizanci: Javiće vam se osoba iz prošlosti sa kojom ste nekad bili u vezi. Mala svadja sa jednim članom porodice. Na poslu vam je za sada dobro pa ne brinite. Zdravlje dobro.

Rak: Veoma lepo veče će te provesti sa partnerom i prijateljima u izlasku. Klonite se od negativnih priča na poslu i gledajte svoj interes. Rešite se štetnih navika.

Lav: Pred partnerom se samo pravite da niste ljubomorni. Razgovarajte otvoreno o svemu. Dobićete povoljne vesti u vezi poslovnog puta. Moguća glavobolja.

Devica: Pokažite više razumevanja za partnerove probleme i prihvatite ono što vam partner kaže. Na poslu vam nameću pravila koja vam ne odgovaraju. Zdravlje dobro.

Vaga: Lepo se slažete sa partnerom i njegova je ljubav jača nego što mislite. Potrebna vam je nečija pomoć da bi završili započeti posao. Malo slabiji vam je imunitet.

Škorpija: Partner vam prebacuje kada ga zapostavljate zbog posla. Očekujte manje neprijatnosti na poslu. Sa šefom nemate dobar odnos pa su mogući manji problemi. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Ne gubite vreme sa nekim ko vam ne odgovara. Emotivni život vam je pun uspona i padova. Radite ono u čemu ste najbolji i neće biti problema. Zdravlje dobro.

Jarac: Partner želi da više vremena provodite zajedno i da budete potpuno iskreni. Obraćajte veću pažnju na svoj rad i bićete sve uspešniji. Mogući bolovi u nogama.

Vodolija: Ne sumnjajte u svoj izbor nigde nije idealno . Posvetite se više svojoj vezi i biće vam sve bolje. Zastoj u poslu je prolazan i nema razloga da se brinete. Zdravlje dobro.

Ribe: Ako ste slobodni nova ljubav moguća sa osobom koju će te upoznati preko prijatelja. Vreme je da se više pozabavite poslom. Moguć dobitak. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: