Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 6.decembar 2019

Ovan: Partner želi da više vremena provodite zajedno. Lepo vam je i emocije su obostrane. Uskladite poslovne i privatne obaveze kako bi imali više vremena. Zdravlje dobro.

Bik: Doći će do nekih malih nesporazuma u vašoj vezi,ali će te ih brzo rešiti. Pomoć kolega vam puno znači na poslu. Moguć dobitak. Prolazna glavobolja.

Loading...

Blizanci: U ljubavi vam će se ostvariti ono što želite samo malo strpljenja. Neke stvari na poslu ste uspešno rešili u vašu korist. Pažljivo ako ste vozač u saobraćaju.

Rak: Malo ste sumnjičavi prema partneru, a ostalo je sve kako treba.Imaćete naporan dan na poslu. Pred vama su nova poslovna iskušenja. Osetljivi su vam sinusi.

Lav: Kod vas na emotivnom planu za sada nema problema. Partner će vas iznenaditi malim poklonom. Pazite sa kim počinjete poslovnu saradnju .Zdravlje dobro.

Devica: Počinjete sve više da razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Popravite malo odnose sa kolegama na poslu. Posvetite se više zdravlju i više se krećite.

Vaga: Provešće te lepo romantično veče sa partnerom. Opustite se i uživajte. Dobićete pohvale od nadredjenih na poslu za svoj rad. Promenite štetne navike, pa će vam se zdravlje popraviti.

Škorpija: Ako želite vezu sa osobom koja vam se svidja morate učiniti prvi korak. Malo se teže dogovarate sa kolegama. Neplanirani troškovi. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Mala svadja sa partnerom,ali će te sve brzo razrešiti i biće sve opet u redu. Zapostavljate privatne obaveze zbog posla. Malo više spavajte.

Jarac: Svakim danom vam je sve lepše sa novim partnerom. Opustite se i uživajte. Neke poslove koje ste odlagali sada morate završiti. Muči vas nesanica.

Vodolija: Sa partnerom se ponovo raspravljate oko sitnica,pa ga tako još više udaljavate od sebe. Stalno planirate a nikako da krenete da radite. Zdravlje dobro.

Ribe: Iznenadite partnera malim poklonom. Uživate sa partnerom u izlascima. Imaćete neke nove ponude za posao,ali dobro razmislite šta prihvatate. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: