Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 6.avgust 2019

Ovan: U vašoj vezi za sada nema nikakvih problema. Uživajte u izlascima sa partnerom. Očekuje vas naporan dan i neko će vas remetiti u poslu. Novi izdaci. Zdravlje stabilno.

Bik: Ako ste već u vezi i zauzeti manje gledajte sa strane jer će partner početi da vam zamera. Poslovna saradnja sa jednom ženom će se pokazati kao veoma dobra. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Zabavljajte i se i uživajte kad god možete. Prija vam pažnja suprotnog pola gde god da se pojavite. Na poslu se suočavate sa ljubomorom i lažima. Prolazna nervoza.

Rak: U ljubavi je kod vas sve dobro ali pomalo monotono. Nadjite način da uvedete neke novine i osvežite vezu. Imate sv eviše obaveza . Potrebna vam je malo bolja organizacija. Zdravlje dobro.

Lav: Moguća mala svadja sa partnerom ali i pomirenje. Emotivno ste po malo rastrzani. Na poslu dobro promislite pre nego bilo šta uradite. Zdravlje dobro ali ste po malo nervozni.

Devica: Sve više vas nervira što partner jedno govori a drugo radi. Na momente želite da prekinete vezu. Čekate bolju poslovnu ponudu ali za sada nema ništa. Psihički ste preosetljivi.

Vaga: Zaljubljeni ste i spremni ste na sve. Uživate u izlascima sa partnerom. Puno radite čak više nego što treba. Potrošićete više novca nego što ste planirali. Zdravlje stabilno.

Škorpija: Pojaviće se osoba o kojoj sve češće razmišljate. Ako ste sami prihvatite poziv za izlazak. Ako se više angažujete imaćete i više novca. Proverite krvnu sliku.

Loading...

Strelac: Imaćete zajednički odlazak sa partnerom na neku svečanost. Očekuje vas više posla i bolja zarada. Odličan dan za finasije. Zdravlje je sada bolje samo više spavajte.

Jarac: Provodite više vremena sa partnerom ali sa porodicom. Uskladite malo bolje poslovne obaveze kako bi imali više vremena za sebe. Moguć izdatak. Zdravlje dobro.

Vodolija: Trenutno ne možete da realizujete zajedničke planove sa partnerom. Sada ste na poslu malo rasterećeniji pa ste odahnuli. Kolege vam dosta pomažu. Zdravlje dobro.

Ribe: Pojaviće se osoba koja će vam se na prvi pogled dopasti. Ako tražite posao pokušajte da nadjete nešto preko interneta. Smanjite trošenje. Zdravlje stabilno.

Sponzorisano: