Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 5.septembar 2019

Ovan: Nastavite sa svojim nepromišljenim eksperimentima i sve se može srušiti kao kula od karata. Nije pravo vreme za velike emocije. Problemi koji vam se javljaju zahtevaju pregled.

Bik: Neproverene informacije najpre treba proveriti a tek onda optužiti partnera ako za to ima razloga. Toliko vam nedostaje mali predah da čeznete za krevetom. Premoreni ste.

Loading...

Blizanci: Divan dan za one parove koji su se skoro upoznali. Sve će biti kao u snu. Jedino što treba da vodite računa je o realnosti veze. Poslovi otpadaju jedan po jedan. Zubobolja.

Rak: Ne očekujete previše od ove veze i zato sve ide glatko. Danas će te biti u maloj nedoumici. Izmirite nagomilane račune što pre. Prekontrolišite trigliceride obavezno.

Lav: Jedan od onih sivih dana kada se ništa bitno neće dešavati a i ono što se desi neće zasluživati posebnu pažnju. Iskoristite takvo stanje za odmor. Zdravlje vam je dobro.

Devica: Nikako da stignete do tog sebi zadatog cilja. Možda je baš danas dan za malo preispitivanje ambicija. Jedna pogrešno upućena poruka stiže. Imunitet vam je u padu.

Vaga: Danas posvetite svo svoje vreme partneru koji je u malom zdravstvenom problemu i očekuje pomoć. Odložite zaostale poslove za drugi dan. Virusna infekcija.

Škorpija: Kraj jedne veze ne znači da više nikad nećete biti srećni i zaljubljeni. Videćete uskoro u kakvoj ste zabludi bili. Niste dobro procenili jednog kolegu. Upala sinusa.

Loading...

Strelac: Probudili ste se dobro raspoloženi. pokušajte zadržati takvo raspoloženje bez obzira na jednu ružnu vest koja će stići popodne. Pravite pogrešne planove. Nesanica.

Jarac: Ako imate uslova danas bi najbolje bilo da dan provedete u prirodi. Toliko toga se nagomilalo da vam je potreban mir. Razmišljajte o lepim stvarima. Nervoza.

Vodolija: Osoba koju ste nedavno upoznali na autobuskoj stanici će danas uneti neke promene u vašem životu. Upadate sve dublje u dugove. Nepravilno se hranite.

Ribe: Razmišljate o kućnom ljubimcu koji bi vam život ućinio zanimljivijim. To je uvek dobitna kombinacija ali nije zamena za partnera. Poslovi stoje u mestu. Zdravlje je stabilno.

Sponzorisano: