Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 5.maj 2015

Ovan: Provešće te lepo veče u izlasku sa prijateljima i upoznaćete veoma zanimljivu osobu. Započeli ste dosta poslova a ništa ne stižete da završite. Zdravlje dobro.

Bik: Partner vam je veran ne opterećujte se bez potrebe. Javiće vam se prijatelj koga niste dugo videli. Popravlja vam se malo finasijska situacija. Previše sedite više se krećite.

Loading...

Blizanci: Ponekad niste sigurni u svoje odluke. Moguć kraći put sa partnerom. Podrška porodice u poslu vam puno znači. Plaćajte račune na vreme. Zdravlje promenjivo.

Rak: Još uvek niste emotivno spremni za novu vezu. Izlazite malo više sa prijateljima. Izbegavajte konflikte sa kolegama. Neplanirani troškovi. Pazite na ishranu i ne preturjte sa masnom hranom.

Lav: Lepo vam je sa partnerom uskladili ste medjusobne želje i očekivanja. Morate biti realniji što se tiče posla. Završavajte započeti posao na vreme. Zdravlje dobro.

Devica: Imate previše želja pa je partneru teško da to sve isprati. Na poslu vam je sada bolje i sigurnijim ste u svoje sposobnosti. Neočekivani dobitak. Moguć problem sa pritiskom.

Vaga: Upoznaćete na poslovnom putu osobu koja će vam se odmah dopasti. Prihvatite poziv za izlazak. Dobićete pohvale za vaš rad od nadredjenih. Zdravlje dobro.

Škorpija: Partner vam poklanja sve veću pažnju i želi da više vremena provodite zajedno. Malo se bolje organizujete jer imate puno poslovnih obaveza. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Partner ima nekih poslovnih problema pa budite malo pažljiviji i posvetite mu više pažnje. Do posla možete doći i preko interneta. Stigao vas je umor malo više se odmarajte.

Jarac: Lepo veče će te provesti u izlasku sa partnerom. Iznenadiće vas partner malim poklonom. Potrudite se da prihvatite mirno nova pravila na poslu.Zdravlje vam je sada bolje.

Vodolija: Ako ste u vezi ne gledajte na sve strane jer će te imati problem sa partnerom. Uz pomoć kolega na poslu će te završiti puno toga. Moguć problem sa sinusima.

Ribe: Svidjate se nekom sa kim radite. Dobićete poziv za izlazak pa ako ste usamljeni prihvatite. Na vreme ste ispravili neke greške koje ste pravili na poslu. Zdravlje stabilno.

Sponzorisano: