Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 5.jun 2020

Ovan: Partner se dosta trudi oko vas i ugadja vam u svemu pa vam to prija. Posao će vam krenuti na bolje pa možete da se opustite. Počnite da štedite. Zdravlje dobro.

Bik: Ako ste usamljeni uskoro će vas jedna osoba iz vašeg okruženja pozvati da izadjete zajedno. Moguće je unapredjenje na poslu posle dužeg vremena. Prolazna glavobolja.

Loading...

Blizanci: Pokušajte da prevazidjete nepoverenje prema partneru otvorenim razgovorom o svemu. Vaša upornost i trud na poslu će se veoma isplatiti.Više spavajte stigao vas je umor.

Rak: Partner želi da više vremena provodite zajedno. Kad ste zajedno manje ste nervozni. Postavite realne poslovne ciljeva i krenite da ih odradjujete. Moguća blaža prehlada.

Lav: Vi se brzo zaljubite ali se brzo i odljubite. Ponekad reagujete previše emotivno. Prihvatite savete porodice oko novog posla. Mogući izdaci. Zdravlje dobro.

Devica: U ljubavi zasada dobro ali očekujte neka nova dešavanja. Uspešan poslovan dan i očekuje vas siguran dobitak. Imate nalet pozitivn eenergije za rad. Zdravlje stabilno.

Vaga: Počele su da vam smetaju neke partnerove osobine. Sa nekim stvarima ne možete da se pomirite. Dobro se pripremite za nove poslove koje će te imati. Zdravlje dobro.

Škorpija: Naišao vam je jedan nestabilan period što se ljubavi tiče i stalno strahujete za ishod veze. Ako tražite posao imaćete neke nove ponude. Mogući izdaci. Zdravlje promenjivo.

Loading...

Strelac: Ne dozvolite da se partner udaljava od vas. Provodite malo više vremena zajedno i ne prebacujte za svaku sitnicu. Ne dozvolite da na poslu drugi odlučuju umesto vas. Zdravlje dobro.

Jarac: Počinje da se svidjate osobi sa kojom radite. Ako ste usamljeni prihvatite poziv za izlazak. Trudite se da ne kasnite na posao da vas ne bi opominjali. Moguća nesanica.

Vodolija: Partnerova pažnja vam puno znači. Iznenadite partnera malim poklonom. Poslovna situacija je bolja ali vas čeka još puno posla. Problemi sa grlom.

Ribe: Provešćete divno veče sa partnerom u izlasku. Porodica vas podržava u novom poslu i to vam puno znači. Finasijska situacija je sve bolja. Zdravlje stabilno.

Sponzorisano: