Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 5.januar 2016

Ovan: Ljubomorni ste i stalno prigovarate partneru. Razgovarajte otvoreno o svemu, ako vas muči sumnja. Skoncentrišite se na posao ako hoćete da sve završite na vreme. Zdravlje dobro.

Bik: Ušli ste u novu vezu i uživajte ne mislite više na staru. Partner će vas pozvati da izadjete. Mali problem na poslu brzo će se rešiti. Zdravlje promenjivo.

Loading...

Blizanci: Imaćete lepo veče u zanimljivom društvu. Imate podršku porodice u poslu kojim se bavite. Moguć kraći put. Počnite da štedite. Moguć bol u grlu.

Rak: Ako ste zauzeti u vezi dolazi do poboljšanja. Prijatno će vas iznenaditi partner. Male promene na poslu će se pokazati kao dobre. Zdravlje stabilno.

Lav: U ljubavi je kod vas sve stabilno. Partner vam poklanja svu pažnju.Neko vas na poslu ogovara. Mala svadja sa jednim članom porodice. Zdravlje dobro.

Devica: Morate naći mesta za ljubav nemojte samo raditi i biti opterećeni poslom.Finasijska situacija je nestabilna. Moguć problem sa urinarnim traktom.

Vaga: Mala rasprava sa partnerom. Za neke stvari ste sami krivi jer prigovarate partneru za svaku sitnicu. Posao je za sada u redu,ide onako kako ste zamislili. Zdravlje dobro.

Škorpija: Pred vama je lep dan ispunjen emocijama.Moguć mali poklon od partnera. Imacete pohvale na poslu od prepostavljenih.Opao vam je imunitet,povedite racuna o zdravlju.

Loading...

Strelac: Ako ste slobodni imaćete poziv za izlazak od osobe koju ste upoznali preko prijatelja. Zadovoljni ste obavljenim poslom. Moguć dobitak. Zdravlje dobro.

Jarac: Kod vas je što de tiče ljubavi stabilno. Zaljubljeni ste i to se vidi na vama. Provodite malo više vremena sa prijateljima. Kolege vam pomažu na poslu. Zdravlje dobro.

Vodolija: Sa nestrpljenjem očekujete novi susret sa partnerom. Loš period je za vama. Ako tražite posao imaćete neke ponude. Zdravlje stabilno.

Ribe: Partner želi da više vremena provodite zajedno. Ako samo radite i mislite o poslu onda nema mesta za ljubav. Uskladite poslovne i privatne obaveze. Prolazna nervoza.

Sponzorisano: