Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 5.februar 2020

Ovan: Provodite više vremena sa porodicom. Iznenadite partnera malim poklonom. Pokušajte ako ste bez posla da nadjete nešto preko interneta. Zdravlje dobro.

Bik: Rasčistite sve sa prošlom vezom pre nego udjete u novu. Moguć kraći put. Završavajte poslov ekoje možete i ne nervirajte se za sitnice. Prolazna napetosti nervoza.

Loading...

Blizanci: Pustite partnera kad je nervozan da ga prodje. Dosta toga zavisi od vašeg raspoloženja. Malo se bolje organizujte kada imate puno obaveza. Zdravlje dobro.

Rak: Predstoji vam lep veče sa prijateljima. Partner vam poklanja pažnju na svakom koraku. Na poslu je sve za sada u redu pa se malo opustite. Pazite se povreda.

Lav: Zaljubljeni ste i srećni konačno ste našli pravu osobu za vas. Imaćete malu svadju sa jednim članom porodice. Nemojte da kasnite na posao jer ćete imati problema. Zdravlje dobro.

Devica: Moguće zajedničko putovanje sa partnerom. Prija vam šta se dogadja na poslu i privatno. Bitno je da ste stalno angažovani oko novih projekata. Moguć problem sa alergijom.

Vaga: Partner želi puno toga a na vama su odluke. Povoljan dan za ljubav i druženje. Finasijska situacija je sada bolja ali se ne opuštajte. Više se odmarajte stigao vas je umor.

Škorpija: Ako se sa nekim tajno vidjate pazite da ne budete otkriveni. Uživajte u svom radnom uspehu jer svaki se trud isplati. Moguć dobitak. Zdravlje je sada bolje.

Loading...

Strelac: Morate sa partenerom imati iskren odnos da bi vam bilo bolje. Dobronamerne kritike od kolega nemojte doživljavati kao napad. Izbegavjte alkohol.

Jarac: Ako ste slobodni očekuje vas zanimljivo poznastvo. Posvetite malo više vremena porodici. Mogući su manji problemi na poslu jer puno pričate kad ne treba. Zdravlje dobro.

Vodolija: Sve ćešće ste počeli da razmišljate o braku i deci. Sad ste u prilici da ostvarite ono o čemu ste maštali. Na poslu je sve dobro pa se malo opustite. Zdravlje stabilno.

Ribe: U vezi vam je lepo i imate dovoljno razloga za zadovoljstvo. Slobodnije pokazujte emocije partneru. Na polju karijere i finasija je stabilno. Rešite se štetnih navika.

Sponzorisano: