Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 5.decembar 2019

Ovan: Napokon ste sreli osobu pored koje možete da uživate. Veći deo posla zavisi od drugih pa nemožete puno da utičete. Moguć dobitak. Zdravlje dobro.

Bik: Pokažite malo više romantike i emocija kada ste sa partnerom. Posvetite malo više vremena poslovima koje volite da radite. Budite pažljivi u saobraćaju.

Loading...

Blizanci: Morate uraditi nešto da popravite lošu komunikaciju sa partnerom. Počnite da usavršavate svoja znanja da bi napredovali na poslu. Zdravlje dobro.

Rak: Izadjite malo sa partnerom i prijateljima, pa će vam se raspoloženje popraviti. Moguće su neke greške na poslu ,pa budite pažljivi. Moguća glavobolja.

Lav: Za većinu Lavova ova sreda će biti pravi test na poslovnom planu. Moraćete da donesete važne odluke od kojih će zavisiti Vaša budućnost. Potražite podršku od voljene osobe.

Devica: Počeli ste da budete ljubomorni na partnera zbog neproverenih priča. Malo se više skoncentišite na posao ako mislite da sve završite na vreme. Zdravlje dobro.

Vaga: Svidjate se nekom sa kim radite,ali vi to kao da ne primećujete. Vodite računa sa kim započinjete poslovnu saradnju. Promenite štetne navike i mislite na svoje zdravlje.

Škorpija: Nemojte prikrivati emocije već stavite do znanja partneru da vam je stalo do vaše veze. Posao vam je za sada dobro ,tako da se možete opustiti. Zdravle dobro.

Loading...

Strelac: Muče vas neke nepotrebne sumnje. Partner vam je veran i to vam stalno dokazuje. Dobićete neke nove poslovne ponude. Osetljiv vam je respiratorni sistem.

Jarac: Mnogo se bolje razumete sa partnerom i veza vam je stabilnija. Javiće vam se neko iz inostranstva. Imate pomoć od kolega na poslu, tako da super radite kao tim. Zdravlje dobro.

Vodolija: Pokušajte da razumete partnera kad je neraspoložen i posvetite malo više pažnje. Olenjili ste se pa ste nagomilali poslove. Više se krečite, previše sedite.

Ribe: Lako sklapate nova poznastva jer ste šarmantni suprotnom polu. Predstoji vam lep provod. Povedite računa o trošenju novca i počnite da štedite. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: