Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 5.april 2015

Ovan: Izadjite sa partnerom i prijateljima, prijaće vam. Partner želi da više vremena provodite zajedno. Započeli ste više poslova a ništa ne završavate do kraja Zdravlje dobro.

Bik: Lako i brzo se zaljubljuljete ali ništa kod vas ne traje dugo.Veoma ste ambiciozni pa vam karijera i posao odlično napreduju. Moguć poslovni put. Zdravlje stabilno.

Loading...

Blizanci: Ako ste sami moguća nova veza. Potrebna vam je promena,izadjite malo sa prijateljima. Na poslu ste nervozni i niste u stanju da budete objektivni. Zdravlje dobro.

Rak: Stalno ste nezadovoljni i partneru je počelo to da smeta. Ako želite da ostanete u vezi morate se promeniti.Trošite više nego što imate. Mogući stomačni problemi.

Lav: Morate shvatiti da i partner ima i vrline i mane,niste uvek vi u pravu. Mala svadja sa kolegama na poslu,ali će te sve lepo rešiti.Malo više spavajte,stigao vas je umor.

Devica: Bolje je biti sam nego u bilo kakvoj vezi.Sačekajte da se pojavi prava osoba za vas.Bićete uznemireni zbog posla ali će nakraju sve biti dobro. Zdravlje dobro.

Drugih 6 horoskopskih znakova pogledajte na stranici broj 2

Sponzorisano: