Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 4.septembar 2019

Ovan: Večeras vas očekuje jedno veliko iznenadjenje koje može biti prijatno ako pravilno nastupite. Mnogo ste umorni i jedva čekate vikend i mali predah. Problem sa zglobom.

Bik: Napravili ste neslanu šalu i partner uopšte nije to prihvatio kao šalu. Sad gledajte kako da se iz toga isčupate. Otaljavate rutinski poslove. Povišena temperatura.

Loading...

Blizanci: Ne osećate se nešto najbolje i to se odražava na sve svere društvenog i emotivnog života. Na poslu vas čeka žestoka rasprava. Povišen krvni pritisak.

Rak: Voljena osoba danas očekuje od vas maksimalnu pažnju i poštovanje jer se nalazi u teškom stanju. Jedan kolega vas je ocrnio kod šefa. Mudro prećutite. Alergijska reakcija.

Lav: Divan dan za ljubav za sve rodjene u ovom znaku. Noć će treperiti od strasti. Na poslu vas čeka jedna loša ponuda za premeštaj Odbijte je obavezno. Zdravlje vam je dobro.

Devica: Emocije su vam proradile i tad je jako lepo biti u vašem društvu. Partner će to znati da ceni. Natovarili ste sebi nepotrebne obaveze. Imunitet vam je dobar.

Vaga: Posvetite dovoljno vremena partneru jer on je željan lepih trenutaka provedenih u tišini. Teška materijalna situacija doprinosi da budete jako nervozni i rasejani.

Škorpija: Naseli ste na priče jedne loše osobe i naneli partneru veliki bol. Poneka treba slušati srce a ne budale. Tražite neki bolji posao jer ovaj vam ne odgovara. Glavobolja.

Loading...

Strelac: Nemate potrebe da sumnjate u poštenje voljene osobe. Do sada je je sve funkcionisalo dobro. Nemate ozbiljan posao i to vas opterećuje. Oprez u saobraćaju.

Jarac: Vodite računa pred kime pričate o vašem ljubavnom životu. Ovoga puta ste dobro prošli. Na poslu se stvaraju klanovi i to vam jako smeta. Možda treba smanjiti alkohol.

Vodolija: Karakteristično za vas da čim imate poslovnih problema vi za sve krivite partnera. Tu morate sebe ozbiljno korigovati. Virusna infekcija disajnih organa.

Ribe: Spremate za voljenu osobu jedno iznenadjenje koje ona neće prihvatiti kako ste vi želeli. Ispali ste iz forme i posao vam ne ide najbolje. Vrtoglavice su danas ozbiljne.

Sponzorisano: