Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 4.maj 2015

Ovan: Jutro će doneti iznenadni susret sa osobom koju niste videli dve godine. Spremite se za malo ribanje od strane nadležnih organa. Morate voditi više računa o ishrani.

Bik: Naseli ste na jeftinu priču osobe za koju znate da je jako loša. Partner je ljut i trbaće vam puno vremena da je ubedite da prihvati vaše izvinjenje. Sinusi su vam upaljeni.

Loading...

Blizanci: Za one koji su u braku vrlo kritičan dan koji čak kod nekih parova može dovesti do razvoda. Uz sve probleme ni posao vam ne ide od ruke. Napeti ste i nervozni.

Rak: Vaša preterana emotivnost danas će vam doneti samo probleme. Ljudi postaju jako bezosećajni i funkcionišu kao roboti. Razmišljajte o novom poslu. Zdravlje je dobro.

Lav: Koliko ste očekivali od ovog današnjeg susreta sa jednom bitnom osobom iz sveta biznisa, skoro ništa niste dobili. Morate se osloniti samo na samog sebe. Premor.

Devica: Dobićete vrlo zanimljivu ponudu iz sveta umetnosti da radite posao za uticajnu kuću. Najpre dobro pročitajte ugovor isve prihvatite sa rezervom. U dobroj ste formi.

Vaga: Dan kao stvoren za ljubav. Popodnevna šetnja pretvoriće se u jedno jako strasno veče. Danas niste raspoloženi za velike poslovne poduhvate. U vama ključaju hormoni.

Škorpija: Ovaj dan doneće dva iznenadjenja. Prvo će vam stići opomena da na vreme platite kaznu a zatim će vam prijatelj vratiti dug koji ste otpisali. Promenjljivo zdravlje.

Loading...

Strelac: Bilo bi dobro da danas ne započinjete svadju sa voljenom osobom. Izadjite, prošetajte i pustite da ovaj bezvezni dan mirno proteče. Malo se krećete.

Jarac: Shvatili ste konačno da se ne može uvek pobediti neprijatelj. Nekad ga treba pustiti da se sam sruši. Partner je bio potpuno u pravu za sve što vam je rekao. Nesanica.

Vodolija: Jedan član porodice se nalazi u teškoj psihičkoj situaciji. Vaša pomoć bi mu dobro došla. Jedan nezavršeni posao traži hitno završavanje. Kontrolišite pritisak.

Ribe: Nastupa dan kada nemate nikakvu ideju kako da ga potrošite. Priroda je uvek lek za takve situacije pa makar i padala kiša. Nedostaje vam ljubav. Smanjite alkoholna pića.

Sponzorisano: