Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 4.jun 2020

Ovan: Dan koji označava početak vrlo bitnih stvari u vašem životu. Na polju ljubavi ćete konačno neke stvari rasčistiti. Na poslu mogućnost napredovanja. Zdravlje je stabilno.

Bik: Teško vam pada prvi radni dan jer se niste dovoljno odmorili. Jedan neplaniran susret će vam ulepšati popodnevne sate. Nešto sa vašim imunitetom nije u redu.

Loading...

Blizanci: Karakteristična situacija za neki drugi znak. Dugo će vam trebati da donesete bitnu odluku. Veće su šanse da će te pogrešiti. Bolovi u želudcu nisu ništa ozbiljno.

Rak: Rešili ste da napravite malo reda u vašem životu. Mnogo toga se nagomilalo i bilo je vreme. Nadjite mesto i za osobu koja vas puno ceni. Zdravlje vam je u redu.

Lav: Jutro će doneti niz trzavica na koje nebi smeli da burno reagujete. Naoružajte se strpljenjem. Pristižu neizmireni dugovi. Prekontrolišite rad štitne žlezde.

Devica: Dobro je što niste na brzinu povukli pogrešan potez pre nekoliko dana. Danas će te uživati u mudrosti te odluke. Partner je nešto zabrinut. Naduvenost u stomaku.

Vaga: Velika mogućnost da danas zakasnite na posao ili neki bitan dogadjaj, zato budite oprezni. Jedna osoba će vam se izvinuti zbog greške. Zdravlje vam je prilično dobro.

Škorpija: Niste ni slutili da ćete upravo danas na vrlo neobičnom mestu sresti osobu o kojoj ste nekad sanjali. Čuvajte se danas padova sa visine. Oprez u svakom pogledu.

Loading...

Strelac: Razmišljate šta da učinite sa osobom koja je zaljubljena u vas a vi ne želite da je povredite. Izbegavajte kredite koji nisu neophodni. Alergijska reakcija na hranu.

Jarac: Trgovi neprospavane noći pratiće vas celog dana. Na sreću ništa bitno se neće dešavati pa ćete u takvom stanju pregurati nekako dan. Premoreni ste i nervozni.

Vodolija: Jedan član porodice očekuje vašu pomoć. Nemojte ga razočarati. Kako zaslužite tako će vam se vratiti. ništa od novog posla. Virusna infekcija.

Ribe: Jedan opuštajući dan za rodjene u ovom znaku. Nećete imati potrebe da naprežete moždane vijuge. Veče bi moglo da donese prijatno iznenadjenje. Zdarvlje je dobro.

Sponzorisano: