Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 4.januar 2016

Ovan: Kad se budete najmanje nadali desiće vam se ljubav. Srešće te veoma dragu osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled. Nagomilali ste poslovne obaveze, završavajte ih na vreme. Zdravlje dobro.

Bik: Uživaćete u izlasku sa partnerom. Lep dan ispunjen emocijama. Porodicu ste u poslednje vreme malo zapostavili zbog poslovnih obaveza. Opao vam je imunitet povedite računa o zdravlju.

Loading...

Blizanci: Imate sa partnerom mnogo bolju komunikaciju. Neke ste nesporazume rešili pa vam sad kreće na bolje. Skoncentrišite se na posao jer su vam se nagomilale poslovne obaveze. Zdravlje stabilno.

Rak: Pogrešno će te protumačiti neke partnerove postupke. Kao da povremeno niste sigurni u svoje odluke.Imate podršku na poslu od kolega. Zdravlje dobro.

Lav: Posvetite malo više pažnje partneru. Ako ste skoro započeli vezu mogući su prvi problemi. Posao je za sad dobro. Moguć novčani dobitak. Zdravlje dobro.

Devica: Novo poznastvo preko zajedničkih prijatelja. Imaćete poziv za izlazak sa veći društvom. Problemi na poslu će se brzo rešiti. Pazite na ishranu i više se krećite.

Vaga: Rasčistite sve sa starom vezom da bi ušli u novu. Usamljeni ste pa uradite nešto da to promenite. Pozvaće vas osoba koju niste dugo videli. Pripazite na troškove, mogući izdaci. Zdravlje dobro.

Škorpija: Ljubomorni ste a pred partnerom se pravite na niste. Prija vam što ste u centru pažnje. Obaveza je sve više a vama je teškom da se skoncentrišete na posao. Prolazna glavobolja.

Loading...

Strelac: Imaćete lepo veče sa partnerom,uživajte i ne opterećujte se bez potrebe. Na poslu vam nameću pravila koja vam ne odgovaraju. Moguć kraći put. Zdravlje promenjivo.

Jarac: Morate pokazati malo više razumevanja za partnerove probleme. Partnerova ljubav je jača nego što mislite. Kolege su ljubomorne na vas. Moguća mala svadja na poslu. Zdravlje dobro.

Vodolija: Vaša veza je svakim danom sve bolja i jača. Lepo se slažete sa partnerom. Posvetite malo više vremena porodici. Uz pomoć kolega završićete posao na vreme.

Ribe: Jedna osoba čini sve da pridobije vašu pažnju. Prijatelji će vas pozvati da izadjete. Manje pričajte o svojim planovima pred kolegama. Ako ste vozač pripazite u vožnji. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: