Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 4.februar 2020

Ovan: Treba vam osoba koja je slična vama i koja odgovara vašem temperamentu. Karijera vam je trenutno najvažnija i sve ste usmerili prema tome. Zdravlje dobro.

Bik: Nije vreme da razmišljate o novoj vezi već sačekajte još malo. Iz dana u dan sve više napredujete posebno na finasijskom planu. Novčani dobitak. Izbegavajte alkoholna pića.

Loading...

Blizanci: Javiće vam se neko ko je u inostranstvu a sa kim ste nekad bili u vezi. Na poslu dobro promislite pre nego nešto odlučite. Manji dobitak. Moguća mala prehlada.

Rak: Izbegavajte da se svadjate sa partnerom zbog drugih. Zasad odolevate svim izazovima. Očekuje vas aktivan dan sve će se odvijati kako ste planirali. Zdravlje dobro.

Lav: Više se krećite i izlazite ako želite nekog upoznate. Malo ste u poslednje vreme zapostavili prijatelje. Imate dobru poslovnu strategiju pa će te brzo napredovati. Zdravlje dobro.

Devica: Morate se oboje potruditi da prevazidjete ljubomoru i da uživate u ljubavi. Možete ostvariti dodatnu zaradu preko prijatelja. Rešite se štetnih navika.

Vaga: Ako ste u paralelnoj vezi može doći do problema i postoji mogućnost da budete otkriveni. Ponekad na poslu je dobro da nešto prećutite i da ne reagujete. Zdravlje dobro.

Škorpija: Odnos sa partnerom je sve bolji i prija vam pažnja koju vam poklanja. Postoji mogućnost da dobijete ponudu za još jedan posao. Pažljivo ako ste vozač u saobraćaju.

Loading...

Strelac: Na emotivnom planu vas očekuju lepa iznenadjenja. Opustite se i uživajte sa partnerom. Povoljan poslovan dan bićete vredni i veseli. Zdravlje relativno dobro.

Jarac: Bolje biti sam nego u bilo kakvoj vezi koja nije dobra za vas. Moguć kraći poslovni put. Jedan kolega vas stalno ogovara . Moguć izdatak. Zdravlje promenjivo.

Vodolija: Ponavljate stare greške iz prošlosti sada postupite drugačije. Nedostaje vam malo više fleksibilnosti i razumevanja. Za sada je bolje da radite sami. Zdravlje dobro.

Ribe: Sve češće razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Očekuje vas lepi zabavan dan. Pazite da na poslovni sastanak stignete na vreme. Smanjite trošenje. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: