Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 4.decembar 2019

Ovan: Mogli biste malo da povedete računa o rečima koje izgovarate pred nepoznatim osobama. Danas će vas to skupo koštati. Vaše preterano samopouzdanje ponekad škodi.

Bik: Izgleda da niste spremni na toleranciju. Iznervirate se za sitnicu a posle se kajete. Gledajte život sa vedrije strane. Niko nije savršen pa ni vi. Posetite zubara.

Loading...

Blizanci: Naleteli ste na pogrešnu osobu u trenutcima slabosti i sad nemate ideju kako da se iz svega toga izvučete bezbolno. Skoncentrišite se na posao. Problemi sa probavom.

Rak: Osoba koju ste davno preboleli pokušava da se vrati u vaš život. Bilo bi dobro da se to ne desi ali na žalist vi niste odlučni. Postali ste u poslednje vreme jako zaboravni.

Lav: Pristižu jedna za drugom rate za otplatu kredita. Bolje bi bilo da to ozbiljno shvatite i da se potrudite da nekako popravite vašu materijalnu situaciju. Alergijska reakcija.

Devica: Danas je dan kao stvoren za vas. Zato ga iskoristite onako kako najbolje umete. Partner je u poslednje vreme bio jako zapostavljen. Dobro raspoloženje.

Vaga: Karakteristična situacija za vas. Kad imate dve dobre mogućnosti vi ćete vašom neodlučnošću upropastiti obadve. Poslušajte savet dokazanog prijatelja. Gorušica.

Škorpija: Upali ste u neko nedefinisano stanje. Šta god pomislite da uradite čini vam se da je besmisleno. Pogledajte kako je divan dan a vi mračite. Nervozni ste bez razloga.

Loading...

Strelac: Za one koji su slobodni stvara se mogućnost upoznavanja osobe koja čak može biti i životni saputnik. Naravno treba sve kockice da se sklope. Dijeta bi vam prijala.

Jarac: Dobro došli u klub nesrećno zaljubljenih. Najbolje da skupite snage i kažete ono što će ionako doći samo od sebe. Šef je ljut na vas i sprema vam kaznu. Dijareja.

Ribe: Nikako da prihvatite realnost onaku kakva je. Svet nije skrojen po vašim željama što pre to shvatite tim bolje za vas. Muči vas teška besparica. Bolovi u želudcu.

Sponzorisano: