Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 31.mart 2015

Ovan: Danas će se najaviti gosti koje dugo niste videli. Veza vam je stabilnija. Prihvatite sadašnju situaciju na poslu jer ništa ne zavisi od vas. Zdravlje stabilno.

Bik: Potrudite se da povratite poverenje kod partnera koje ste izgubili. Zbog male zarade nemate motivaciju da radite bolje. Opao vam je imunitet ,uradite laboratoriske analize.

Loading...

Blizanci: Gde god da se pojavite zračite i privlačite poglede suprotnog pola. Povedite više računa o finasijskom stanju. Moguć kraći put. Zdravlje stabilno.

Rak: Postali ste malo ljubomorni na partnera a za to nemate razloga.Trudite se da ne kasnite na posao. Loša koncentracija na poslu. Prolazna napetost i nervoza.

Lav: Izadjite sa partnerom i prijateljima ,prijaće vam da se malo opustite.Opterećeni ste poslom ,nadjite malo više vremena za sebe. Pazite se od povreda.

Devica: Svidjate se osobi iz vašeg okruženja a vi to kao da ne primećujete. Izbegavajte danas konflikte sa kolegama. Manji novčani dobitak. Zdravlje dobro.

Vaga: Danas će te biti preokupirani rodbinskim potrebama. Morate imati poštovanja prema nekom ko vam je jednom pomogaao. Bilo bi dobro da uradite alergijski test.

Škorpija: Partner vam je nešto neraspoložen i nedostaju mu vaše reči podrške. Na poslu očekujte seriju neprijatnosti od strane osobe koju ste voleli. Čuvajte se prehlade.

Loading...

Strelac: Divan dan za posetu starih prijatelja. Slobodno veče iskoristite najbolje što možete. Jedan poslovni predlog vredi razmoriti. Ne krećete se dovoljno.

Jarac: Nastavite da radite na svom ličnom usavršavanju. Jedna osoba iz komšiluka vas čudno gleda. Nešto se tu skriva. Ne pozajmljujte novac bez razloga. Bolovi u mišićima.

Vodolija: Napravili ste dobar plan za realizaciju posla ali nekad sve pokvare sitnice. Upoznaćete jednu neobičnu osobu u neobičnoj situaciji. Imunitet vam je slab.

Ribe: Nastupićete baš nepromišljeno u jednoj delikatnoj situaciji. Ceo dan ćete biti pod utiskom toga. Sve se da popraviti. Čuvajte se aparata koji rade na električnu struju.

Sponzorisano: