Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 31.avgust 2019

Ovan: Nalazite se u dilemi zbog teške materijalne situacije. Imate ponudu za bolje plaćen ali teži posao. Vodite računa kome šaljete poruke. Greške nekad skupo koštaju. Migrena.

Bik: Jedna nepoznata osoba će vam ponuditi saradnju na poslovnom planu. Raspitajte se o njoj da nebi bilo kajanja. Usput ta osoba ima u planu i nešto više. Zdravlje je dobro.

Loading...

Blizanci: Posao vam je toliko dosadio da stalno maštate o promenama na bolje. Budite zadovoljni što imate bilo kakav posao. Partner je nervozan. Problemi sa varenjem.

Rak: Imate podršku porodice i to vas čini vrlo jakim i staloženim. Danas će baš to doprineti da izdržite sve probleme. Prekontrolišite holesterol i trigliceride.

Lav: Mnogo ste ponekad tvrdoglavi i to će vam se danas obiti o glavu. Na polju ljubavi ima naznaka da bi vaša veza mogla ući u kritičnu fazu. Loša cirkulacija.

Devica: Danas se osećate nekako ispunjeni pozitivnom energijom i nju prenosite na sve sa kojima imate kontakt. Zato je danas lepo biti pored vas. Dobro raspoloženje.

Vaga: Preokupirani ste poslom i šteta što taj posao nije više plaćen. Bili biste jako dobar rukovodioc. Ispunite partneru jednu davno izrečenu želju. Malo ste premoreni.

Škorpija: Nekako se u ovom prolećnom vremenu osećate nostalgično. Život prolazi pored vas a vi čeznete za prohujalim vremenima. Neizmireni računi. Čuvajte se povreda.

Loading...

Strelac: Jedan jako naporan dan je pred vama iako ste planirali da se dobro odmorite. Pratite zdravstveno stanje člana porodice. Prekontrolišite povremeno nivo šećera.

Jarac: Radili ste vredno jedan period i očekivali da će nadležni to primetiti. Desilo se suprotno i sad ste slomljeni. Budite istrajni doći će sve na svoje mesto. Nesanica.

Vodolija: Bliži se trenutak odluke koja može mnogo toga promeniti u vašem životu. Budite mudri i strpljivi. Posavetujte se sa dragom osobom. U dobroj ste kondiciji.

Ribe: Stanje u finansijama se danas malo popravilo. Jedan dugo očekivani novčani iznos stiže na vaš račun. Veče je stvoreno za ljubav i strast. Česta promena raspoloženja.

Sponzorisano: