Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 30.mart 2015

Ovan: Proleće u svakom budi neka nova osećanja. Vi ste preopterećeni svojim problemima pa to i ne primećujete. Šteta. Problemi oko naplate. Zdravlje je dobro.

Bik: Jedna stara ljubav počinje da vas proganja. Dobro razmislite da li je pametno upustati se u nešto što nije išlo. Očekuje vas brdo posla. Imunitet vas čini zdravim.

Loading...

Blizanci: Prvi radni dan u nedelji doneće izvesne pomake u odnosu sa šefom. To će se pozitivno odraziti na vaš učinak. Prolećne ljubavi su obično kratke. Više fizičke aktivnosti.

Rak: Vi pridajete veliki značaj svakoj reči koju je izgovorio vaš partner a čini vam se da to nije obostrano. Napravite plan za ovu sedmicu jer ima mnogo posla. Unosite više tečnosti.

Lav: Niste raspoloženi za priču i zato ćete danas maksimalno biti posvećeni poslu i to će dati rezultate. Malo vreme na odvojte za ljubav. Bilo bi dobro da posetite urologa.

Devica: Mudro ste postupili u jednoj komplikovanoj situaciji. Nemojte dana s da to pokvarite. Jedna osoba ima loše namere sa vama. Trbalo bi više povrća da jedete.

Vaga: U ovo vreme vi postajete jako osetljivi i vaša senzibilnost postaje mamac za mnoge osobe. Potražite ozbiljnoji i plaćeniji posao. Prekontroloišite nivo šećera u krvi.

Škorpija: Udahnite duboko miris prvog prolećnog cveća, skupite snage i krenite u nove izazove. Život ima toliko lepog za vas. Izdignite se iznad problema. Bezvoljnost.

Loading...

Strelac: Stvraju se uslovi za jedno poznanstvo koje može odigrati značajnu ulogu u vašem životu. Budite potpuno iskreni. Ulazite u formu. Izbegavajte gazirana pića.

Jarac: Dogodiće se nešto što niste ni sanjali da se vama može desiti. Izgleda da idete putem zaljubljivanja. Pa dobro i to je za ljude. Niste skoncetrisani na posao. Nesanica.

Vodolija: Dogurali ste do situacije kad se mora preseći. Što predonesete odluku tim bolje za vas. Dobićete poziv za svedočenje u sudu. Virusna infekcija praćena temperaturom.

Ribe: Najradije bi ste dana sostali u kući, slušali muziku i pustili misli da lutaju po ozeleneloj travi. Ali život ima i svoje obaveze. Napred u proleće. Nedostaje vam samopouzdanje.

Sponzorisano: