Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 30.decembar 2018

Ovan: Jedna osoba od koje niste ništa očekivali ulazi u vaš život na velika vrata. Nova situacija na poslu u kojoj ste dobili bitku sa šefom. Ali rat nije gotov. Lako se iznervirate.

Bik: Danas ste bespotrbno napeti i kao da jedva čekate da udjete sa nekim u raspravu. Okrenite se lepim stranama života. Proleće je divno godišnje doba. Nervozni ste.

Loading...

Blizanci: Danas ste jako tolerantni i partner će prosto biti iznenadjen vašom neočekivanom pažnjom. Ne razmišljajte o novom kreditu. Zdravlje vam je dobro.

Rak: Danas partner neće imati mnogo vremena za vas i zato ne očekujte previše od njega. Obaveze su prevelike. Posvetite se i vi poslu, vreme je. Prekontrolišite nivo šećera.

Lav: Ono što nije svojstveno vama i vašoj naravi doćiće do izražaja. U par navrata reagovaćete neodmereno. Kolega je ljut na vas. Bolovi u kičmi nisu ozbiljne prirode.

Devica: Jedan opuštajući dan koji ste dugo očekivali i koji vam je tako nedostajao. Veče će diti u znaku neobaveznog i prijatnog izlaska sa partnerom. U dobroj ste formi.

Vaga: Malo bolja finansijska situacija nebi smela da vas zavara. Štedi se onda kad se ima a ne kad se nema. Otvaraju vam se nova poslovna poznanstva. Bolovi u grlu.

Škorpija: Za one koji su skoro stupili u vezu danas nastupaju prvi problemi koje ćete uspeti rešiti. Ušli ste u loš i rizičan posao. Trebalo bi više da šetate u prirodi.

Loading...

Strlac: Malo ste se udaljili od partnera zbog velikih poslovnih obaveza. Stanite malo na loptu život kratko traje. Nije sve u novcu. Nekvalitetno i neredovno se hranite.

Jarac: Upoznaćete osobu koja vam lako može uzdrmati sadašnju stabilnu vezu. Razmislite malo. Ne zalećite se. Uplatite račun koji ste zaboravili. Zdravlje vam je dobro.

Vodolija: Danas ćete rešiti jedan jako veliki i komplikovan problem koji vas dugo opterećuje. Naravno uz pomoć partnera i to je dobro. Puni ste pozitivne energije.

Ribe: Prvi put posle dužeg vremena zatećićete sebe kako razmišljate o braku i deci. To je u redu ali osoba sa kojom ste ne razmišlja izgleda tako. Besparica. Alkohol je nepotreban.

Sponzorisano: