Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 30.decembar 2015

Ovan: Niste uvek vi u pravu i ne ljutite se za svaku sitnicu na partnera. Zbog situacije na poslu ste nervozni i napeti, pa se to odražava i na privatni život. Moguća glavobolja.

Bik: Lep dan ispunjen ljubavlju. Partner vam posvećuje svu pažnju. Posao je za sada dobro brinete bez razloga. Posvetite malo više vremena porodici. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Posvetite se novoj vezi malo više i ne razmišljajte više o staroj. Mali problemi oko papirologije na poslu. Imaćete poziv od jednog prijatelja da izadjete zajedno. Zdravlje dobro.

Rak: Iskoristite zajedničke trenutke sa partnerom da provedete što lepše. Iznenadite partnera malim poklonom. Kolege će vam pomoći da završite započeti posao. Zdravlje dobro.

Lav: Moguć mali nesporazum sa partnerom ali će te ga brzo rešiti i biće sve dobro. Na poslu vas neko ogovara. Moguć novčani dobitak. Pripazite na trošenje novca. Moguća prehlada.

Devica: Svidjate se osobi koju ste upoznali preko zajedničkih prijatelja. Ako niste zaposleni dobićete poslovnu ponudu. Moguć kraći put. Zdravlje promenjivo.

Vaga: Partner želi da više vremena provodite zajedno. Ako samo radite nema mesta za ljubav .Povedite računa šta pred kolegama pričate na poslu. Mogući bolovi u nogama.

Škorpija: Pred vama je divan da za druženje i ljubav.Partner ima želju da vam udovolji. Na poslu se držite svojih stavova. Smanjite trošenje, jer su vam se nagomilali dugovi. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Lako osvajate jer zračite posebnom harizmom. Partnera nervira što se stalno premišljate. Nije svaka poslovna ponuda dobra, prvenstveno gledajte svoj interes. Zdravlje dobro.

Jarac: Moguće da će te imati romansu tokom kraćeg putovanja. Iako je karijera u usponu imate nerealne ciljeve. Podrška porodice vam mnogo znači. Zdravlje dobro.

Vodolija: Jedan poziv će vas jako obradovati.Želite pravu ljubav ali ništa ne preduzimate po tom pitanju. Pazite sa kim poslujete. Malo se više krećite i pazite na ishranu.

Ribe: Trenutno ste veoma zaljubljeni i očekuje vas lep dan sa partnerom.Morate se malo više skoncentrisati na posao ako mislite da završite sve što ste započeli na vreme. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: