Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 3.septembar 2019

Ovan: U vaš ljubavni život koji je takav kakav je ući će treća osoba i napraviti nešto što niste smeli dozvoliti. Ukazaće vam se prilika da pokažete svoje sposobnosti. Nesanica.

Bik: Jedna osoba sa posla koju do danas niste primećivali privućiće vašu pažnju i neće se na tome završiti. Ništa nije na vašoj strani u poslu ali nekako plivate. Zdravlje je dobro.

Loading...

Blizanci: Vaše nepoverenje polako prelazi u bolest. Morate naučiti da bolje procenjujete ljude. Jedna osoba iz sive zone delovanja ponudiće vam saradnju. Depresivni ste.

Rak: Trebalo bi da shvatite da se problemi rešavaju razgovorom a ne guranjem istih pod tepih. Imate solidnu šansu da popravite materijalno stanje. Grčevi u stomaku.

Lav: Vaša veza će danas pokazati onu lepšu stranu. Sledi vam jedno vrelo ljubavno veče. Niste skoncetrisani na posao i vućićete pogrešne poteze. Stiže vas premor.

Devica: Vaš partner će ne namerno ući u konflikt sa jednim članom vaše porodice. Moraće te naći rešenje. Konačno na poslu dobijate zaslužen status. Dobro se osećate.

Vaga: Voljena osoba je uspela da sredi jedno kratko putovanje za vas dvoje. Spremajte se polako i uživajte. Polako se slažu kockice i stižete do zadatog cilja. Posetite zubara.

Škorpija: Zbog prevelikih obaveza ste potpuno zapostavili emotivni život. Partner je željan ljubavi. Grešku koju ste napravili danas možete ispraviti. Alergijska reakcija.

Loading...

Strelac: Dobiće te poruku od osobe koja uskoro stiže iz inostranstva. Pomislili ste da je greška ali nije. Svi poslovni planovi se polako ostvaruju. Cirkulacija vam je loša.

Jarac: Budite sigurni da je partneru stalo do vas koliko i vama do njega. Zato ne tražite greške tamo gde ih nema. Ograničeni ste kratkim vremenom.Zdravlje je dobro.

Vodolija: Partner je jako emotivna i osećajna osoba i zato morate pažljivo nastupati. Razmišljate o novom kreditu a ni stari niste otplatili. Čuvajte se padova.

Ribe: Jedna krajnje neočekivana i lepa vest ulepšaće vam ovaj sumoran dan. Pokušajte naći posao u nekoj totalno drugoj oblasti. Jedna stara povreda biće obnovljena.

Sponzorisano: