Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 3.jun 2020

Ovan: Provešćete divno romantično veče sa partnerom. Partner vam ugadja u svemu. Novi posao nije onakav kakav ste očekivali pa ste malo razočarani. Zdravlje stabilno.

Bik: Kad se najmanje budete nadali pojaviće se osoba koja će vam puno značiti. Uz pomoć i podršku kolega završićete ogroman posao. Rešite se štetnih navika.

Loading...

Blizanci: Mala svadja sa partnerom će vam pokvariti dan ali će te sve brzo rešiti. Pazite sa kim počinjete poslovnu saradnju. Moguć kraći put. Počnite da se bavite sportom.

Rak: Ako ste već u vezi ne gledajte na sve strane partner će vam zameriti. Podrška porodice u novom poslu vam puno znači. Smanjite trošenje. Prolazna glavobolja.

Lav: Imaćete poziv za izlazak od osobe iz vašeg okruženja. Nemojte samo misliti na posao zapostavili ste ljubavni život. Dobićete pohvale od nadredjenih za vaš rad. Zdravlje dobro.

Devica: Nije rešenje biti u bilo kakvoj vezi a osoba sa kojom ste ne želi da se menja. Trudite se da na posao dolazite na vreme da vas ne opominju. Moguć problem sa pritiskom.

Vaga: Partner je neraspoložen zbog poslovnih problema pa se trudite da mu posvetite maksimalnu pažnju. Kolege su ljubomorne na vaš rad pa vas ogovaraju. Zdravlje dobro.

Škorpija: Na kratkom putovanju upoznaćete osobu koja će vam se puno dopasti. Niste zadovoljni novim poslom zbog male zarade. Počnite da štedite. Više posvetite pažnje zdravlju.

Loading...

Strelac: Muče vas neke sumnje vezane za partnerovu vernost. Razgovarajte otvoreno i razjasnite sve. Opterećeni ste poslovnim obavezama pa ste zapostavili porodicu. Zdravlje dobro.

Jarac: Posle dužeg vremena upoznaćete osobu koja će vam se odmah dopasti. Prihvatite poziv za izlazak. Neki poslovi nemogu da se odlažu morate ih odmah završavati. Zdravlje dobro.

Vodolija: Partner vam je veran opustite se i uživajte ne slušajte zlonamerne priče. Ako tražite posao imaćete neke nove poslovne ponude. Trudite se da malo više spavate.

Ribe: Provešćete divno veče sa partnerom i prijateljima. Partner će vas obradovati malim poklonom. Plaćajte račune na vreme. Na poslu je sve u redu opustite se. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: