Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 3.februar 2020

Ovan: Predstoji vam lep susret i razgovor sa partnerom.Za one koji nisu u vezi trebalo bi da se potrudie da na tom polju nešto promene. Rad vas ispunjava. Sigurniji ste u svoje sposobnosti. Zdravlje promenjivo.

Bik: Partner ima mnogo vrlina na koje ste zaboravili. Moguć kraći put sa partnerom. Pomoć kolega vam je uvek na raspolaganju. Imaćete neočekivane izdatke. Moguća prehlada.

Loading...

Blizanci: Posvećujete veću pažnju svom izgledu da bi zadivili partnera. Težite da vam u vezi bude sve bolje. Imaćete porodično okupljanje. Povoljan dan za učenje ili odlazak na neki put. Zdravlje dobro.

Rak: Postoji mogućnost da pogrešno protumačite neki partnerove postupke. Posao je za sad dobro. Manji novčani dobitak.Više se odmarajte stigao vas je umor. Moguć pad imuniteta zbog umora.

Lav: Pokažite partneru da cenite njegov trud i pažnju koju vam poklanja. U svim poslovnim duelima izlazite kao pobednik.Očekujte izdatke. Povedite računa u vožnji.

Devica: Imaćete iznenadjenje od partnera. Dobićete mali poklon. Kolege će vam pomoći da važan posao privedete kraju. Prijatelji će vas pozvati da izadjete. Zdravlje stabilno.

Vaga: Počeli ste sve više da mislite na nekog drugog a sve manje na partnera. Porodica vas ne podržava u vašem poslovnom poduhvatu. Povedite računa o troškovima. Moguć problem sa sinusima.

Škorpija: Predstoji vam romantičan izlazak. Raspoloženi ste da partneru ispunjavate želje. Ako radite sa ženama biće problema. Stalno novi izdaci Više šetajte.

Loading...

Strelac: Vreme je da počnete da se učite na greškama pa da to ne ponavljate u novoj vezi. Zapostavili ste jednog člana porodice zbog poslovnih obaveza pa to ispravite. Pazite na ishranu i na kilograme.

Jarac: Previše sumnjate u partnerovu vernost. Imate šansu da sredite emotivni život. Vaš talenat je neosporan ali ga slabo koristite. Moguć dobitak. Zdravlje dobro.

Vodolija: Postoji mogućnost da se jako zaljubite. Manje prepreke ne treba da vas obeshrabre. Nepovoljan dan za poslovne razgovore. Pripazite se od povreda.

Ribe: Previše ste predani partneru a imate utisak da on nije vama. Dobre vesti stižu u pravi čas. Povoljne promene na poslovnom planu. Više se bavite sportom.

Sponzorisano: