Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 29.januar 2020

Ovan: Partner želi da više vremena provodite zajedno. Problemi u porodici su prolazni nemojte brinuti. Razmišljate o novim ulaganjima ali ste neodlučni. Zdravlje dobro.

Bik: Ako ste sami moguća nova ljubav . Prihvatite poziv za izlazak dosta će vam značiti. Bolje se organizujte kada imate puno obaveza. Moguć problem sa respiratornim sistemom.

Loading...

Blizanci: Opustite se emotivno ste često u nekom grču. Predstoji vam lepo veče sa prijateljima. Plaćajte račune na vreme nagomilali sre neke dugove. Prolazna glavobolja.

Rak: Stavite već jednom tačku na ono što je bilo i okrenite se novoj vezi. Nemate priliku da radite ono što vam najviše odgovara. Moguć manji dobitak. Zdravlje stabilno.

Lav: U ljubavi vam je lepo i dovoljno je razloga za zadovoljstvo. Pokazujte malo više emocija partneru. Danas će te biti skloni lošim poslovnim procenama. Zdravlje dobro.

Devica: Očekuje vas romantičan dan posebno ako ste na putu. Što se tiče posla nijednu odluku ne donosite na brzinu da se kasnije ne bi kajali. Zdravlje je sada bolje.

Vaga: Upoznaćete preko prijatelja osobu koja će vam se veoma dopasti. Pomoć kolega na poslu vam puno znači. Počnite malo da štedite. Više se krećite puno sedite.

Škorpija: Sada je kriza prošla i u vašoj vezi je stabilnije. Predstoji vam poslovni put. Pazite šta potpisujete da vam nešto ne promakne. Osetljiv vam je stomak.

Loading...

Strelac: Danas će te biti emotivno ispunjeni i srećni. Iskoristite zajedničke trenutke što bolje. Dobićete neke nove poslovne ponude. Manji izdatak. Zdravlje promenjivo.

Jarac: Počinje divan period za ozbiljnu vezu. Partner vam ugadja u svemu. Imaćete puno posla i obaveza ali će te sve uspešno završiti. Proverite krvni pritisak.

Vodolija: Pojaviće se neko sa kim ste nekad bili u vezi. Ne osvrćite se na nekadašnje probleme. Nemate volju za radom zbog male zarade. Zdravlje sada stabilno.

Ribe: Prija vam pažnja partnera i sada ste mnogo više opušteniji nego na početku veze.Okruženi ste uspešnim ljudima koji mogu da vam poslovno pomognu. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: