Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 29.avgust 2015

Ovan: Dugujete partneru jedno veliko hvala. Konačno ste shvatili pravu vrednost reči. Na poslu vas čeka toliko obaveza da ne znate odakle da počnete. Zdravlje je zadovoljavajuće.

Bik: Nastao je mali nesporazum sa voljenom osobom oko posete jednom zajedničkom prijatelju. Naučite da razlikujete bitne od manje bitnih stvari. Pad imuniteta je evidentan.

Loading...

Blizanci: Jedna nova osoba na poslu se interesuje za vas. Možda njeno interesovanje ima skriveno značenje. Krenite u nove radne pobede. Jedna stara povreda pravi probleme.

Rak: Iskrenost je dobra osobina ukojiko je i druga strana iskrena. U vašem slučaju to nije tako. Šef se nakačio na vas. Pokažite mu da nije u pravu rezultatima. Muči vas migrena.

Lav: Previše vam je stalo do voljene osobe i onda tolerišete mnogo toga što ne bi trebalo. To vam se može osvetiti. Teško vam pada prvi radni dan. Bolovi u predelu želudca.

Devica: Niste imali hrabrosti da pogledate istini u oči i sad osećate posledice vašeg kukavičluka. Popravljate odnos sa kolegama. Neredovna ishrana izaziva probleme.

Drugih 6 horoskopskih znakova pogledajte na stranici broj 2

Sponzorisano: