Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 28.novembar 2015

Ovan: Ako ste sami i usamljeni prihvatite poziv za izlazak bar neobavezno jer će vam prijati društvo. Veoma povoljan dan za karijeru polaganje ispita. Manji novčani dobitak. Zdravlje dobro.

Bik: Rekli ste sve što ste imali partneru a na njemu je da odluči kako će vaša veza dalje. Ne uživate u poslu jer sve radite mehanički i nemate volje jer niste adekvatno plaćeni. Moguća prehlada.

Loading...

Blizanci: Nemojte da ponavljate stalno iste greške i u novoj vezi. Provešćete lepo veče sa partnerom. Dobićete povoljne vesti u vezi sa novcem koji već duže vreme čekate. Nedostaje vam energije.

Rak: Partner i dalje sumnja u vas jer niste pokazali da ste osoba kojoj može da se veruje. Trenutno ne zaradjujete koliko zaslužujete ali uskoro će se to promeniti. Smanjite trošenje . Zdravlje dobro.

Lav: Ne mislite više na prošlost već se okreniti budućnosti pa će vam u novoj vezi biti bolje. Moguć kraći put. Finasijska situacija se popravila ali se nemojte još opustati. Zdravlje osetljivo narednih dana.

Devica: Provešćete divno romantično veče sa partnerom u izlasku. Opustite se i uživajte. Moguće unapredjenje na poslu ali nećete dobiti povećenje plate. Proverite krvnu sliku jer ste često malaksali.

Vaga: Razočarani ste u ljubavi ali polako dolaze bolji dani. Vratite se u stvarnost i budite realni. Dobićete novu poslovnu ponudu . Kolege vam dosta pomažu u poslu i to vam puno znači. Zdravlje dobro.

Škorpija: Neko iz prošlosti i dalje misli na vas i čeka da se javite. Provodite malo više vremena sa porodicom . Uskladite malo bolje poslovne i privatne obaveze. Pazite na ishranu osetljiv vam je stomak.

Loading...

Strelac: Iznenadite partnera malim poklonom. Partnerova pažnja vam prija i uživate u svakom trenutku provedenim zajedno. Kolege su ljubomorne na vaš rad pa vas ogovaraju. Zdravlje stabilno.

Jarac: Malo više pokažite osećanja prema partneru i prepustite se ljubavi. Na poslu pazite i nijednu odluku nemojte donositi na brzinu da ne pogrešite. Ako ste vozač pažljivo u saobraćaju.

Vodolija: Prošla je kriza na emotivnom planu ali ste i dalje napeti i nervozni. Dolaze bolji dani opustite se. Morate verovati u ono što radite pa će i drugi verovati . Zdravlje sada sve bolje.

Ribe: Upoznaćete osobu preko zajedničkih prijatelja koja će vam se odmah dopasti. Moguć kraći put. Dobićete od nadredjenih pohvale za svoj rad i to će vam puno značiti. Zdravlje dobro

Sponzorisano: