Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 28.januar 2020

Ovan: Za ljubav je najčešće dovoljno dvoje. Treća osoba je suvišna. U teškoj ekonomskoj krizi prihvatite ponudu za prekovremeni rad. Još vas drži višak energije.

Bik: Poslednj put kad ste se ovako osećali nije izašao na dobro. Izvucite neko iskustvo iz toga. Kolege će vas predložiti za zanimljivu funkciju. Niste baš prepuni snage.

Loading...

Blizanci: Voljena osoba je za vas spremila lepo iznanedjenje. Pokažite malo više pažnje. Kad nekom nešto obećate morate ispuniti. Prolazna urinarna infekcija.

Rak: Posle svadje ponekad je sve sladje. Danas je baš tako. Pričuvajte se oštrih predmeta na radnom mestu. Ozbiljno upzorenje. Pokušajte biti smireniji.

Lav: Kako je lepo biti ponovo srećan. Pogotovu kad je u pitanju osoba koja vam toliko znači. Danas niste raspoloženi za rad. Glavobolja je posledica vremenskih promena.

Devica: Vi uvek nadjete razlog za tugu. Pogledajte život sa vedrije strane. Ne sumljajte u osobu pored vas. Miran poslovni dan. Posetite zubara na vreme.

Vaga: Niste baš sigurni da li je osoba kraj vas potpuno iskrena prema vama. Proverite je. To je bar lako. Boli vas nerazumevanje kolega. Mučnina u želudcu.

Škorpija: Nemate razloga za brigu. Voljena osoba vas mnogo uvažava. Možda bi bilo dobro da zakažete razgovor sa direktorom. Zadravlje solidno.

Loading...

Strelac: Jesen je pravo vreme za duge ljubavi. Jedna osoba dugo čeka ovu priliku. Nikako da prevazidjete sitne svadje sa kolegama. Sinusi su vam prilično zapušeni.

Jarac: Danas je konačno došao dank ad možete na miru provesti nekoliko sati sa voljenom osobom. Razmislite o promeni posla. obratite pažnju na bol u grudima.

Vodolija: Vi baš umete da volite. Bojim se da ponekad ne umete da procenite dotičnu osobu. Vaše kolege će vas iznenaditi neprijatno. Kontrolišite šećer.

Ribe: Na pomolu je lakša emotivna kriza koja će brzo proći.greška u proceni posla može napraviti probleme. Odratite pažnju na jedan mladež.

Sponzorisano: