Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 28.avgust 2019

Ovan: Nije vam se dalo da u pravo vreme budete na pravom mestu. Ta osoba jet u došla zbog vas. Imaće te veliki poslovni izazov. Naoružajte se mudrošću. Stiže vas prehlada.

Bik. Nikad kao sad niste bili toliko neodlučni. Ta osoba nije princ ili princeza. Odakle toliki respekt. Imate dobru priliku za dodatnu zaradu. Prostrujaće kroz vas virus.

Loading...

Blizanci: Osoba do koje vam je stalo živi u drugom svetu i uopšte vas ne primećuje. Nije ona za vas. Budite odlučniji u ostvarenj svojih ideja. Očna infekcija.

Rak: Nemate snage da partneru saopštite to što vas danima muči. Danas je dan za to. Hrabro. Teška materijalna situacija vam stvara probleme. Povišen holesterol.

Lav: Samo pre nekoliko dana niste ni sanjali da će vam voljena osoba napraviti haos od života. Glavu gore. Skoncentrišite se bar na posao. Problemi sa želudcem.

Devica: Previše ste osećajni i zbog toga pridajete važnost sitnicama. Partneru to smeta. Posao vam predstavlja opterećenje. Imunitet vam je prilično oslabljen.

Vaga: Primećujete da vam veza nije kao pre. Možda bi trebalo o tome popričati sa partnerom. Premoreni ste i treba vam koji dan pauze. Nadutost u stomaku.

Škorpija: Zaljubljeni ste u osobu u koju niste trebali. Imaće te danas prilično razočarenja. Jedan kolega vam je ozbiljno bolestan. Posetite ga. Vaše zdravlje je dobro.

Loading...

Strelac: Svidjate se jednoj osobi koja to ne pokazuje na uobičajeni način. To je jako zanimljiva osoba. Napravite redosled obaveza u vašem životu. Poseta zubaru.

Jarac: Prekršili ste sve ono što ste obećali . partner je zbog toga jako ljut. Izvinjenje uvek dobro dodje. Problemi nadiru sa svih strana. Izdrži te. Zapušenost ušiju.

Vodolija: Pokušali ste da sakrijete vaš odnos sa partnerom od očiju javnosti. Danas je sve otkriveno. Čemu tajanstvenost. Svadja na poslu. Povedite računa o ishrani.

Ribe: Danas se stvaraju uslovi za jedan lep dan u ljubavi. Biće dosta strasti. Opredelite se za grupu kolega sa kojima će te saradjivati. Problemi sa bronhijama.

Sponzorisano: