Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 28.april 2015

Ovan: Moguća odluka o zajedničkom životu ili braku. Vaša veza je sve lepša i čvršća. Donećete neke važne odluke što se tiče posla. Moguć dobitak. Rešite se štetnih navika.

Bik: Došlo je do zasićenja u vašoj vezi pa pokušajte da nešto promenite i da je osvežite. Sanjate o boljem poslu ali za sada nemate izbora. Platite zaostale račune. Moguć bol u nogama.

Loading...

Blizanci: Stalno prigovarate partneru i imate utisak da vas niko ne razume.Razgovarajte sa partnerom o svemu što vas muči. Posao vam za sada ide sve bolje. Moguća glavobolja.

Rak: Dobro bi bilo da danas posetite jednog starog rodjaka koji je ozbiljno bolestan i potpuno zaboravljen. Imate male šanse za napredak u struci. Zdravlje stabilno.

Lav: Divan dan za one koji su tek stupili u vezu. U popodnevnim satima postoji mogućnost za malo uznemirujuće obaveštenje. Prekontrolišite krvni pritisak.

Devica: Napravili ste seriju grešaka i sad čekate da se partner odljuti. Možda bi bilo mnogo bolje da mu se izvinete. Poslovi nikako da krenu. U dobroj ste formi.

Vaga: Jedna osoba koju do skoro niste ni primećivali pozvaće vas jer joj je potrebna pomoć. Otkrićete nove vidike kroz njenu situaciju. Posetite stomatologa.

Škorpija: Od današnjeg dana niste očekivali ništa lepo a dogodiće vam se nešto što ćete pamtiti ceo život. Dugovi se povećavaju a rešenje se ne nazire. Zdravlje je dobro.

Loading...

Strelac: Izgubili ste dragoceno vreme premišljajući se šta je pametno da uradite. Sad više niste u situaciji da birate. Skupite snagu i krenite odlučno. Nadimanje u stomaku.

Jarac: Kad biste samo znali koliko je život kratak i kako je besmisleno se nervirati za sitnice. Toliko ima lepih stvari a vi ih ne primećujete. Više se krećite u prirodi.

Vodolija: Završili ste jedan vrlo bitan posao i sad možete odahnuti. Partner je se toliko uželeo izlazaka sa vama. Danas je pravi trenutak za to. Redovnije se hranite.

Ribe: Nijedan dan nije toliko loš da se od njega nemože napraviti nešto lepo. Upravo danas će vam se dogoditi baš takva situacija. Kontolišite nivo šećera u krvi.

Sponzorisano: