Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 27.januar 2020

Ovan: Neki zajednički planovi sa partnerom mogu da vam propadnu. Mala svadja sa jednim članom porodice. Punu toga zavisi od drugih što se posla tiče. Zdravlje dobro.

Bik: Sada nije momenat da razmišljate o nekom drugom. Moguć kraći put. Ako tražite posao pokušajte da nešto nadjete preko interneta. Manji dobitak. Pazite se povreda.

Loading...

Blizanci: Očekuje vas lep i zabavan dan. Uživate u pažnji okoline. Mogući problemi sa poslovnom dokumentacijom. Budite umereniji u trošenju. Moguć problem sa grlom.

Rak: Provešće te romantičan dan sa partnerom pogotovo ako ste na putu. Pomoć kolega vam puno znači. Trudite se da ne kasnite na posao. Posvetite više pažnje ishrani.

Lav: Kada se najmanje budete nadali pojaviće se neko nov ko će vas veoma privući. Pazite sa kim započinjete poslovnu saradnju. Moguć krači put. Zdravlje dobro.

Devica: Imaćete zabavu u većem društvu. Posvetite malo više vremena partneru. Nemojte se nervirati zbog posla to je samo prolazna faza. Proverite krvnu sliku.

Vaga: Partner želi da više vremena provodite zajedno. Malo se bolje organizujete oko poslovnih obaveza kako bi imali više vremena. Smanjite trošenje. Zdravlje stabilno.

Škorpija: Upoznaćete preko prijatelja osobu koja će vam se odmah dopasti. Završavajte poslove na vreme ne odlažite ih stalno. Plaćajte račune na vreme. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Malo sačekajte nije vreme za ozbiljne razgovore sa partnerom. Previše ste neodlučni u poslu. Ne rasipajte svoju energiju na druge. Zdravlje promenjivo.

Jarac: Rasčistite sve sa prošlom vezom pre nego što udjete u novu. Moguć kraći put. Dobićete pohvale za svoj rad od nadredjenih. Neplanirani troškovi. Zdravlje dobro.

Vodolija: Muči vas malo ljubomora a ako nešto sumnjate razgovarajte otvoreno o tome sa partnerom. Finasijska situacija je malo bolja pa možete da odahnete. Zdravlje dobro.

Ribe: Provešće te divno veče sa partnerom i prijateljima u izlasku. Posvetite više vremena porodici. Nemate volju za radom zbog male zarade.Više se krećite previše sedite.

Sponzorisano: