Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 27.avgust 2019

Ovan: Sada bi mogli da se opustite i više da uživate u društvu partnera. Radite i ono što vam ne odgovara ali za sada nemate izbora. Osetljiv vam je respiratorni sistem.

Bik: Došlo je do nestabilnosti u vašoj vezi. Previše ste popustljivi prema partneru. Danas će te imati previše obaveza na poslu,pa će vam pomoć kolga dosta značiti. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Veza vam je puna strasti. Lep dan za ljubav i nežnost. U prednosti ste na poslu u odnosu na druge ali neznate to da iskoristite. Moguć dobitak. Osetljivo zdravlje.

Rak: Predstoji vam lepo veče sa partnerom i prijateljima. Situacija na poslu nije sjajna ali nerviranje vam neće pomoći. Ne razmišljate o kući kada ste na poslu. Zdravlje dobro.

Lav: Ne razmišljajte o bivšim ljubavima,već se opustite i uživajte. Neki problemi su usporili vaše napredovanje na poslu. Mogući neplanirani izdaci. Zdravlje dobro.

Devica: Ako niste u vezi postoji mogućnost da upoznate nekog novog. Prijatelji vam zameraju što ste ih u poslednje vreme zapostavili. Završavajte poslove na vreme. Zdravlje dobro.

Vaga: Imate priliku da započenete vezu ali vi kao da se boljite promena. Nemate volju za radom zbog male zarade. Moguć neplanirani izdatak. Prolazna glavobolja.

Škorpija: Mala svadja sa partnerom ali ćete sve brzo rešiti. Neke stvari ne mogu biti uvek kako ste vi zamislili. Kolege su ljubomorne na vaš rad pa vas ogovaraju. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Muči vas nepotrebna ljubomora zbog priča koje su stigle do vas. Razgovarajte sa partnerom o svemu. Malo ste se olenjili paste neke poslove zapostavili. Moguća prehlada.

Jarac: Izlazite malo više sa prijateljima ,tako će te pre nekog upoznati .Moguć dobitak. Na poslu će te dobiti pohvale za vaš rad. Ako ste vozač pažljivo u saobraćaju.

Vodolija: Pokažite malo više razumavanja za partnera pogotovo kada vidite da je nervozan.Budite malo fleksibilniji na poslu pogotovo što radite u veliko kolektivu. Zdravlje dobro.

Ribe: Lepo veče će te provesti sa partnerom i prijateljima u izlasku. Za sada ne razmišljajte o promeni posla dok ne nadjete baš neku bolju priliku. Zdravlje promenjivo.

Sponzorisano: