Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 27.april 2015

Ovan: Očekuje vas lep dan pun nežnosti. Maksimalno uživate u ovom periodu. Potrudite se da radite što bolje.Pazite dugovanja vam se gomilaju. Opet vas muče kilogrami.

Bik: Što se tiče ljubavi zadovoljni ste sadašnjom situacijom. Partner vas obasipa pažnjom. Pokušajte da nadjete posao preko interneta. Moguć novčani dobitak. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Imaćete više šanse da upoznate nekog novog ako budete više izlazili. Na poslu ne radite ništa na svoju ruku već pitajte nadredjene. Previše sedite morate se više kretati.

Rak: Veza o kojoj sanjate nije realna.U ljubavi zavaravate sami sebe. Češće se vidjajte sa prijateljima. Povoljne vesti ako tražite posao. Počnite da štedite. Zdravlje dobro.

Lav: U novoj vezi došlio je do prvih problema. Sagledajte situaciju realno. Malo se ubrzajte što se tiče poslova. Očekuju vas manji izdaci. Zdravlje stabilno.

Devica: Kada im aljubavi rešiće te sve probleme vrlo brzo. Partner je osetljiviji nego inače. Prihvatite mirno novine na poslu i gledajte svoj interes. Zdravlje promenjivo.

Vaga: Provodite više vremena sa partnerom . Iznenadiće vas partner malim poklonom. Mogući problemi sa papirologijom na poslu. Napeti ste i nervozni u poslednje vreme.

Škorpija: Sve češće razmišljate o braku i deci. Nemate više želju za slobodom kao ranije. Imate podršku kolega na poslu i veoma lepu saradnju. Oseljivo vam je grlo.

Loading...

Strelac: Stalno ste nešto nezadovoljni pa će te tako udaljiti partnera od vas. Retko se vidjate sa prijateljima. Bićete uznemireni zbog posla ali i privatnih problema. Prolazna glavobolja.

Jarac: Često se vezujete za zauzete partnere a to vam nije potrebno. Bolje da budete sami i sačekate pravu osobu. Kolege na poslu su ljubomorne na vaš rad pa vas ogovaraju. Zdravlje dobro.

Vodolija: Navikli ste na sve partnerove vrline i mane pa pošto ga volite sve mu praštate. Trudite se da ne kasnite na posao i morate imate više strpljenja prema drugima. Zdravlje dobro.

Ribe: Često se zaljubljujete ali ništa kod vas ne traje dugo. U ljubavi zavaravate sami sebe.Držite se proverenih načina poslovanja ne rizikujte bez potrebe. Posetite zubara.

Sponzorisano: