Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 26.januar 2020

Ovan: Očekuje vas lep dan u krugu najbližih. Iskoristite zajedničke trenutke sa partnerom što lepše. Zabrinuti ste zbog posla bez razloga. Manji izdatak. Posvetite više pažnje zdravlju.

Bik: Malo ste ljubomorni i sumnjičavi pa je to počelo da smeta partneru. Razgovarajte o svemu i razjasnite nedoumice. Osmislite što bolju poslovnu taktiku. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Na kraćem putovanju upoznaćete divnu osobu. Na poslu ste u prednosti u odnosu na druge ali to ne umete da iskoristite. Zdravlje dobro puni ste energije.

Rak: Svidjate se nekom sa kim radite. Ako ste usamljeni prihvatite poziv za izlazak. Vodite računa sa kim počinjete poslovnu saradnju . Promenite štetne navike.

Lav: Malo češće izlazite kako bi ste upoznali nekog novog. Javiće vam se prijatelj koga dugo niste videli. Ako tražite posao imaćete neke nove ponude. Malo više spavajte.

Devica: Lepo romantično veče će te provesti sa partnerom. Opustite se i uživajte. Kolege su ljubomorne na vaš rad pa vas ogovaraju. Manji dobitak. Zdravlje stabilno.

Vaga: Upoznaćete preko zajedničkih prijatelja odobu koja će vam se odmah svideti. Na poslu se nervirate zbog novih pravila. Počnite da štedite. Zdravlje dobro.

Škorpija: Ne treba po svaku cenu da budete u vezi ako osoba sa kojom ste ne želi da se menja. Pokušajte da se distancirate od raznih priča na poslu. Prolazna glavobolja.

Loading...

Strelac: Partner će vas iznenaditi malim poklonom.Posvetite više vremena jedno drugom. Nemate volju za radom niste skoncentrisani jer niste adekvatno plaćeni. Zdravlje dobro.

Jarac: Moguće da se na kraćem poslovnom putu desi prolazna romansa. Pazite šta potpisujete na poslu da ne bi imali kasnije problema. Zdravlje stabilno.

Vodolija: Sada imate emotivni mir pa samim tim i više elana. Zaljubljeni ste i zadovoljni. Neki problemi na poslu su usporili vaše napredovanje. Zdravlje dobro.

Ribe: Ne razmišljajte više o bivšim ljubavima opustite se i uživajte sa novim partnerom. Očekuje vas naporni poslovni dan ali biće uspešan. Pažljivo u saobraćaju.

Sponzorisano: